MOĆNA MAKA: Dovedite hormonalni sistem u ravnotežu i povećajte libido!
Promo, Foto: Alexander ruiz / Alamy / Alamy / Profimedia

Promo

MOĆNA MAKA: Dovedite hormonalni sistem u ravnotežu i povećajte libido!

Uz redovnu upotrebu make, telo apsorbuje bogate hranljive materije koje poboljšavaju metabolizam endokrinog sistema

Objavljeno:

Često se dešava da kod muškaraca i žena dođe do smanjenja libida. Kada je u organizmu disbalans i neravnoteža hormonalnog sistema onda je to jedan od faktora koji dovode do smanjenog libida. Da biste doveli sve u normalno stanje, najbolje je to sve uraditi na prirodan način! Šta može da vam pomogne? Nature Essential Maca je bezbedan i prirodan libido stimulator!

Uz redovnu upotrebu make, telo apsorbuje bogate hranljive materije koje poboljšavaju metabolizam endokrinog sistema. Povećanjem lučenja hormona, povećava se seksualna želja kod muškaraca i kod žena.

Promo
foto: Promo

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenja i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbeđivanje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća seksualnu aktivnostpoveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća seksualnu stimulaciju pomogne u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljša imuni system, poveća opšte blagostanje, pomogne u borbi protiv simtoma menopause, smanji stres i anksioznost, smanji toplotne talase, poboljša hormonski balans, poboljša san, ispravi menstrualne nepravilnosti i PMS, poboljša plodnost, poboljša koncentraciju, poboljša stanje uma

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo zdravlje, poveća libido, poveća seksualnu aktivnost, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj, mobilnost i formiranje spermatozoida, pomogne u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljša imuni system, poveća opšte blagostanje, poveća nivo testosterona,pomaže kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji mišićne mase.

Promo
foto: Promo

Neka Nature Essential Maca bude prirodno rešenje vaših problema!

Tako da, što pre u nabavku! OVDE možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.