Ako se uvek merite u ovo doba dana lakše ćete smršati! (GIF)
Foto: Thinkstock

smršajte lako

Ako se uvek merite u ovo doba dana lakše ćete smršati! (GIF)

Ima u tome logike jer ranojutarnje merenje (nakon odlaska u toalet, a pre doručka) daje najtačnije određivanje kilaže
Objavljeno:

2 trika kako da prepoznate da li je žena povećavala usne! (FOTO) (GIF)

Merenje je nešto što mnogi koji žele da smršaju izbegavaju. Ali više nema razloga za strah jer je opsežno istraživanje otkrilo idealno vreme za merenje koje će vam verovatno izmamiti osmeh na lice.

Ako se uvek merite u određeno vreme dana veće su šanse da ćete lakše smršati. Studija američkog Univerziteta Braun je otkrila da je 61 procenat ispitanika koji su na vagu stali ujutro održavalo željenu težinu u periodu od šest meseci, koliko je istraživanje trajalo, dok je onima koji su se merili kasnije tokom dana kilaža jako oscilirala.

foto: giphy

Naučnici su čak uspeli da odrede i tačno vreme kada je najbolje da se merite ako želite da smršate, 7:40 ujutro. Ima u tome logike jer ranojutarnje merenje (nakon odlaska u toalet, a pre doručka) daje najtačnije određivanje kilaže. Osim toga, gubitak kilograma vaga će najpre da registruje ranije ujutru kada još ništa niste pojeli niti popili.

foto: giphy

Bonus video:

15 ideja kako da vam spavaća soba izgleda spektakularno!

Spavaća soba ima važnu ulogu u vašoj kući, a mnogima je to i omiljena prostorija u njoj. Zato joj i treba najbolji dizajn u kom ćete uživati i moći da se opustite. Ako mislite da vam treba mnogo vremena i novca da bi vaša soba izgledala ovako luksuzno, prevarili ste se. Samo izmenite poneki detalj, promenite boje zidova i malo osvežite nameštaj farbanjem, i to je sve. Evo 15 super ideja kako da vam spavaća soba izgleda savršeno!

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.