VITKA LINIJA I SNAŽAN IMUNITET: Ostanite zdravi i rešite se viška kilograma na OVAJ način!
Zdravlje, Foto: Elena Vagengeym / Alamy / Alamy / Profimedia

zdravlje

VITKA LINIJA I SNAŽAN IMUNITET: Ostanite zdravi i rešite se viška kilograma na OVAJ način!

Saznajte koji 10 jednostavnih pravila će vam pomoći da istrajete na svom putu mršavljenja i lako postignete željeni cilj.

Objavljeno:

Koje god da je doba godine, veoma je važno da održavamo naš imunitet i vitalnost. Čak i ako imate vitku liniju, ili želite da se rešite viška kilograma, bitno je da se pobrinete da ostanete i zdravi i snažni!

Saznajte koji 10 jednostavnih pravila će vam pomoći da istrajete na svom putu mršavljenja i lako postignete željeni cilj.

  1. Započnite dan čašom vode sa limunom - tako ćete pokrenuti metabolizam
  2. Redovni obroci - ne preskačite obroke, tako samo usporavate metabolizam
  3. Obroci u isto vreme - važno je da se bar okvirno pridržavate neke satnice za obroke jer se tako organizam dovodi u ravnotežu
  4. Tri obroka i dve užine dnevno - ovo je zlatni standard ne samo za mršavljenje, već i za zdrav i dugovečan život
  5. Izbegavajte grickanje između obroka - ukoliko se budete pridržavali prethodnog pravila i za užine jeli uglavnom voće, one će vam pomoći da ne osećate glad i da ne posežete za nezdravim grickalicama
  6. Tri boje na tanjiru - izbalansirana i raznovrsna ishrana bolja je za varenje, održavanje normalne telesne težine, ali i celkupni osećaj zadovoljstva
  7. Čaša vode na svaki sat - ovo je naravno samo okvirni savet, jedne su potrebe osoba koje se bave fizičkim radom, a druge nekoga ko veći deo dana provode sedeći za računarom.
  8. Pazite na šećer - obratite pažnju na etikete, mnogi proizvodi koji se predstavljaju kao zdravi imaju pregršt skrivenih šećera, veštačkih boja, zaslađivača, aroma, emulgatora, zgušnjivača, konzervansa i drugih aditiva
  9. Brzi hod - verovali ili ne, 45 minuta brzog hoda daje daleko bolje rezultate i efektnije je u procesu mršavljenja kao i očuvanja zdravlja kardiovaskularnog sistema, nego trčanje.
  10. Potražite pomoć u prirodi - Green Fit biljne kapi za mršavljenje i detoksikaciju organizma preko jetre i bubrega su idealno rešenje za zdravo i prirodno mršavljenje i jačanje imuniteta.

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

GRINFIT
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu. Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.