Da li vaše telo stari brže od vas? Ovi testovi će vam otkriti (FOTO)

BOTOKS ZA ORGANIZAM

Da li vaše telo stari brže od vas? Ovi testovi će vam otkriti (FOTO)

Borite se protiv bora? One koje nastaju u vašem telu ubrzo postaju vidljive i spolja, pre nego što posegnete za kremama i liftinzima ispeglajte unutrašnje borice pa će se i spoljašnje smanjiti same.
Objavljeno:

Nezdrave navike uništavaju zdravlje i to znaju svi. Ono što ne znaju je šta su to sve nezdrave navike. Decenijama se naučnici bore da uspore starenje a ljudi nesvesno ubrzavaju ovaj proces. Ne treba vam lek za dijabetes, već ga imate u kući s ova dva sastojka! (FOTO) Da proverite u kakvom je stanju vaše telo, možete ove testove: Za rizik od dijabetesa, povišenog pritiska i srčanih bolesti treba podeliti obim struka s aobimom bokova. Ako je rezultat 0,8 ili manji, rizik je nizak. Od 0,81 do 0,85 rizik je umeren, a ako je rezultat veći od 0,85, vi ste u visokorizičnoj kategoriji. Amiši se kunu u ovaj lekoviti napitak, probajte ga i vi (FOTO) Kondicioni mini- test Da proverite u kakvom je stanju vaša kondicija, uradite po 25 skokova svaki dan u isto vreme i pratite da li se vaša kondicija, poboljšava, pogoršava ili stagnira. Treba da uradite vežbu, a da vam se malo ubrzaju puls i disanje. Samo 1 kašika maslinovog ulja na prazan želudac i efekat je VAU! (FOTO)

Da li osećate da imate dovoljno energije i 14 sati pošto ste ustali? Ako ste ustali u 7 sati a u dobroj ste formi, u 21 sat bi trebalo da budete još uvek budni i aktivni. Očistite pluća od nikotina za samo 3 dana! (FOTO) Testirajte izdržljivost i snagu tako što ćete pokušati da u svakoj ruci nosite balon od tri, četiri litra vode. Ako to uspete bez napora, imate izdržljiva ramena, leđa, prsa i kolena, kao i dovoljno snage u mišićima nogu. 8 saveta pomoću kojih ćete prodisati ako vas muče sinusi (GIF) Probajte da li možete da skočite deset puta, a da vam pritom srce ne zalupa jako. Ako ste uspeli, imate dobar kardiovaskularni sistem. Možeti li da plešete u brzom ritmu više od deset minuta, a da ne ostanete bez daha?
Štitna žlezda Posle češljanja pogledajte koliko imate opalih vlasi. Normalno je da na dan otpadne 100 vlasi. Pojačano opadanje kose može biti znak da vašem organizmu nedostaje cinka i gvožđa, ili može značiti da imate poremećaj u radu štitne zlezde. Hormonske promene posle porođaja ili prestanak uzimanja kontraceptivnih pilula mogu izazvati opadanje kose.
tumblr
(Espreso.co.rs / Izvor: alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.