REVOLUCIJA! Zube više ne morate da vadite! Stiže novo spektakularno rešenje za vaše probleme! (VIDEO)
Foto: Stock

HVALA BOGU!

REVOLUCIJA! Zube više ne morate da vadite! Stiže novo spektakularno rešenje za vaše probleme! (VIDEO)

Svaki dan se dolazi do novih otkrića, međutim, retko koje može imati tako masovan uticaj kao ovo
Objavljeno: 22.03.2017. 12:51h
  • 97

Zamislite da ne morate da vadite zube ili da nosite implantante. Svi znaju da postoje zubni implantanti koji su izmišljeni kako bi olakšali ljudima život na mnogo načina, oni su izuzetno korisno i odlično rešenje da se popune praznine u ustima nakon gubitka zuba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ali, medicina je otišla korak dalje. Nekoliko stručnjaka u stomatološkoj medicini je došlo do neverovatnih otkrića, što je razvoj u tehnologiji dentalnih implantanata koja daleko nadmašuje klasične implantate ili proteze, prenosi portal Healing Life is Natural.

foto: Profimedia

Stručnjaci kažu da će nam ova otkrića dati priliku da sami regenerišemo nove zube u usnoj duplji. Dr Džeremi Mao sa Univerziteta Kolumbija je predvodio ovo istraživanje, a ono što je pronašao je apsolutno fantastično.

EKSPLOZIV U VLADI NEMAČKE: Uzbuna u Berlinu!

Dr. Mao i njegov tim su osmislili bio-umetak u koji se stave matične ćelije osobe i sve zajedno se umetne u rupu u vilici u kojoj se pre nalazio koren zuba. Taj umetak se vremenom stapa s okolnim tkivom i povezuje matične ćelije s okolnim i tako podstiče rast novog zuba. Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svetlu budućnost u stomatologiji i svim osobama koje imaju probleme sa zubima.

Zahvaljujući ovom napretku više ne postoji potreba za bolnim procesom vađenja zuba. Ova tehnologija omogućava ljudima da sami regenerišu svoje zube za samo devet nedelja.

- Vaš nedostajući zub biće zamenjen s matičnim ćelijama iz vašeg vlastitog tela, a zatim će se zahvaljujući regeneraciji zub stopiti s okolnim tkivom te će se pravilno spojiti s ostalim zubima ne utičući na anatomiju vilice i usta. Da, to je tako jednostavno! To će povećati proces regeneracije i dovesti do brzog oporavka. 

Procedura se još uvek proučava i testira, i još nije dostupna za masovno korištenje.

(Espreso.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media