5 navika zbog kojih vaše noge izgledaju loše! (FOTO) (GIF)
Foto: Print Screen Youtube

nikan nisu izgledalje bolje

5 navika zbog kojih vaše noge izgledaju loše! (FOTO) (GIF)

Vreme je da prestanete da skrivate noge ispod helanki i čarapa i da na lepom prolećnom suncu pustite kožu da malo diše
Objavljeno: 22:51h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Proleće je u punoj snazi, već uskačete u kratke suknje i više vremena posvećujete svojim nogama. Ako vaše noge ne izgledaju savršeno, ne morate ih skrivati čarapama, već im posvetite malo pažnje i negujte ih na pravi način.

Zašto NIKAD ne treba da stavljate MLEKO u vrata frižidera? (FOTO) (GIF)

Koža nogu je jednako osetljiva kao koža na bilo kom drugome delu tela, zato treba da pazite kakva sredstva koristite za njihovu negu, koliko je često hidrirate i da ne koristite stare brijače. Osim toga, postoji još niz navika koje morate prestati da radite da bi vaše noge izgledale sjajno.

foto: giphy

5 navika zbog kojih vaše noge izgledaju loše:

1. Izbegavate piling

Ako ste mislili da vašim nogama ne treba piling, prevarili ste se. I na nogama se nalaze mrtve ćelije kože koje treba odstraniti. Preporučuje se piling jednom nedeljno, a kožu na nogama bi trebalo hidratizovati svakodnevno. U tome vam može pomoći vaše omiljeno mleko ili ulje za telo.

foto: Shutterstock

2. Ne menjate brijače

Često zbog žurbe i zaboravnosti brijače za jednokratnu upotrebu koristite i po nekoliko nedelja. Oni svakim danom sve više postaju tupe i grube prema vašoj koži. Pokušajte da redovno menjate brijače. One višekratne upotrebljavajte prema uputstvima. Za uklanjanje dlačica koristite gel za brijanje koji će brijaču pomoći da glatko klizi niz kožu i da je ne ošteti.

foto: gipphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.