ČUVENI RUSKI DOKTOR TVRDI DA JE OTKRIO VELIKU TAJNU: Evo kako da potpuno zaštitite svoj imunitet
Pregled, Foto: EPA-EFE/JEROME FAVRE

POGLEDAJTE!

ČUVENI RUSKI DOKTOR TVRDI DA JE OTKRIO VELIKU TAJNU: Evo kako da potpuno zaštitite svoj imunitet

Iako deluje pomalo bizarno, doktor ističe da ne treba da odustajete

Objavljeno:

Poznato je da Rusi važe za narod koji ima jak imunitet. Tome sigurno doprinosi njihov način života. Ono što često možemo videti u njihovoj kulturi, jeste kupanje u ledenoj vodi. Smatra se da ledena voda podstiče cirkulaciju i pozitivno utiče na jačanje imuniteta.

Međutim, retko ko se zaista usudi da to proba. Zato ruski doktor Sergej Bubnovski ima jednostavniju, a takođe korisnu tehniku za zdravlje celog organizma.

Sve što treba da uradite je da stavite noge u lavor, i to u 10 do 15 centimetara potpuno hladne ili ledene vode. Nikako nemojte da dodajte toplu vodu, potrudite se da izdržite.

Nakon toga u kadu uđite bosi i tapkajte stopalima po ledenoj vodi. Ovo bi trebalo da traje 20 sekundi do najviše pola minuta. Kada izađete iz kade, obrišite noge grubim peškirom i obujte vunene čarape.

Doktor tvrdi da ćemo, ako ovo ponavljamo svake večeri, veoma pozitivno uticati na zdravlje celog organizma i jačanje imuniteta.

Iako deluje pomalo bizarno, doktor ističe da ne treba da odustajete ni kada vas uhvati prehlada – upravo je to način na koji se organizam bori i jača imunitet.

Bonus video

03:30

SAMO HIBRIDNI IMUNITET ŠTITI OD KENTAURA! Epidemiolog Radovanović za Kurir TV progovorio o novom soju: KORONA NIKADA NEĆE NESTATI

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.