E pa, momci, nakon ovoga ćete i vi uvek spuštati poklopac na WC šolji! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Bljak i fuj

E pa, momci, nakon ovoga ćete i vi uvek spuštati poklopac na WC šolji! (FOTO)

Nikada više nećete ostaviti podignutu dasku, jer do sad niste ni znali šta se sve može naći na vašoj četkici za zube kada je ostavite podignutu...
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Barem jednom vam se dogodilo da nakon obavljanja nužde jednostavno zaboravite da spustiti poklopac wc šolje, a mnogi ljudi to čak ni ne zaboravljaju nego jednostavno nemaju naviku.

4 namirnice od kojih kosa raste kao luda! (FOTO) (GIF)

Činjenica je da biste nakon svakog korišćenja WC šolje morali da spustite dasku ako ne želite da bakterije imate na svojoj četkici za zube, češlju za kosu, peškiru kojim brišete lice...

foto: Shutterstock

Istraživanja su pokazala da kada pustite vodu ona prska i po drugim predmetima koji se nalaze u kupatilu, čak i onda kada vi to ne vidite.

foto: profimedia

Zato, ako ne spustite poklopac voda koja sadrži fekalne bakterije će se naći na svim spomenutim stvarima, ali i na kozmetici, kremama, šamponima i svim drugim stvarima koje svakodnevno koristite. Fuj!

foto: giphy

Bonus video:

Učinite ovo za svoje biljke dok te na odmoru i biće vam zahvalne

Voda je izvor života za ljude, biljke i životinje. Da se naše sobne biljčice nebi osušile bez vode dok smo mi na godišnjem odmoru uradite ovo za njih. Kada se vratite neće zateći beživotnu biljku, već istu kao što ste je ostavili.

Biljka će sama uzimati onoliko tečnosti koliko joj je potrebno. Upotrebite veličinu flaše srazmerno danima koliko ostajete na odmoru.

(Espreso.co.rs / Izvor: cool.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.