Hronično ste umorni? Imamo pravi lek za vas, treba samo da ga popijete dva puta godišnje! (FOTO)

IZ KUĆNE APOTEKE

Hronično ste umorni? Imamo pravi lek za vas, treba samo da ga popijete dva puta godišnje! (FOTO)

Kada ste zdravi onda ste i lepo raspoloženi, poboljšajte svoje zdravlje i osetićete novi nalet energije
Objavljeno: 10:22h

Hroničan umor nastaje od zadržavanja toksina u krvi, da biste se osećali odmorno i sveže detoksikujte svoj organizam. Neugodnosti sa cirkulacijom takođe nastaju od ovih toksina. Umor možete smanjiti jednostavnim napitkom koji možete napraviti kod kuće, a očistićete krv, ukloniti višak masnoća iz krvi i ubrzati metabolizam. Ovaj napitak smete piti samo jednom u 6 meseci.

Kako da najbrže očistite beli luk, a da vam ne ostane miris na rukama? (VIDEO) Sastojci: 12 češnjeva belog luka Pola litra crnog vina (po mogućstvu domaćeg) Priprema: Češnjeve belog luka očistite, isecite na četvrtine i stavite u teglu. Dodajte pola litra crnog vina u posudu, pa dobro zatvorite. Držite je na sunčanom ili svetlom mestu oko dve nedelje. Svaki dan je nekoliko puta protresite, kako bi se sastojci izmešali. Nakon dve nedelje, procedite sadržaj tegle i stavite u staklenu flašu. Uzimajte po 1 kašičicu 3 puta dnevno mesec dana. Roditelji, ovih 5 zdravih namirnica ne smete davati svojoj deci! (FOTO)
5 namirnica koje ne biste smeli da podgrevate! (FOTO) Upozorenje: Ovo je snažan napitak za čišćenje i jačanje krvi pa ga primjenjujte sa razmakom od 6 meseci između dva tretmana. (Espreso.co.rs / Izvor: magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.