Čarobni začin: Kašičica ovoga na dan istopiće vam 15 kilograma! (FOTO) (GIF)

BEZ GLADOVANJA I VEŽBANJA

Čarobni začin: Kašičica ovoga na dan istopiće vam 15 kilograma! (FOTO) (GIF)

Najbolji način da smršate jeste da ubrzate metabolizam. Postoje prirodne namirnice koje ga ubrzavaju, a pri tom se ne morate odricati hrane već samo promeniti začine
Objavljeno:

Gladovanje nikad nije najbolji izbor kad hoćete da smršate. Kilogrami se lako tope kada pravilo kombinujete namirnice i kada koristite sastojke koji prirodno ubrzavaju metabolizam. Želite da smršate? Uradite to dok spavate! (FOTO)

Giphy
Naučnici sa Univerziteta medicinskih nauka u Iranu formirali su dve grupe, a svaka se sastojala od 44 žene koje imaju problema sa viškom kilograma. U toku 3 meseca ove dve grupe žena savetovane o zdravoj ishrani i napravljen im je meni u kojem su unosile 500 kalorija manje na dan. Čuvajte se modernih dijeta: 7 stvari koje vam se događaju kad jedete samo proteine! (FOTO) Prva grupa ispitanica u to je vreme jela je 3 grama kumina u prahu na dan, umešanog u 140 g jogurta. Druga grupa žena konzumirala je istu količinu jogurta bez dodatka ovog začina. Uz pomoć ovih 5 namirnica smršajte za 7 dana! Provereno deluje! (FOTO)
Nakon tri meseca, članice grupe koje su konzumirale jogurt s dodatkom kumina izgubile su oko 14 kilograma naspram ispitanica koje su pile običan jogurt. Sprovedeno istraživanje je još impresivnije kada se uzme u obzir podatak da su učesnice iz prve grupe izgubile 14,64 procenata više masnoća od onih iz druge grupe koje su izgubile 4,91 procenata masnoće. Zašto su 80-te bile tako kul? Pa, bilo je lakše smršati! (FOTO)
Bitan je razlog zbog kojeg su ispitanice gubile na kilaže je taj što ovaj začin sadrži filosterole, biljnu hemikaliju poznatu po sprečavanju zadržavanja holesterola u telu. Naučnici smatraju da je to zbog toga što kumin ubrzava metabolizam. DOBRO PAZITE ŠTA JEDETE: Da li u voću zaista ima tako malo šećera? (FOTO)
Ukoliko želite da probate ovaj začin ne morate ga dodavati u jogurt, možet ga dodati u bilo koje jelo. Začini se lako mešaju i poboljšavaju ukus jelima. (Espreso.co.rs / Izvor: tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.