IMAO SAM 29 KILOGRAMA VIŠKA: Na prirodan način uradio sam najbolju stvar za sebe i svoje samopouzdanje!
Debljina, ilustracija, Foto: Profimedia

KUPITE IH

IMAO SAM 29 KILOGRAMA VIŠKA: Na prirodan način uradio sam najbolju stvar za sebe i svoje samopouzdanje!

“Bio sam očajan, a onda mi je sinulo - pa da, ustvari to je to! Uvideo sam da je rešenje za sve ove moje zdravstvene probleme krajnje jednostavno. Samo treba da smršam! Poručio sam te kapi i rešio da krenem i da vežbam da bih što pre video rezultate.

Objavljeno: 16:24h

“Izgubio sam 29 kilograma! Osećam se odlično, lakše se krećem, fleksibilniji sam i imam daleko više energije. Prestao sam da hrčem i krvni pritisak mi se vratio u normalu. Prezadovoljan sam, izgledam bolje, odeća mi bolje stoji. Prešao sam sa veličine 3XL na veličinu L. Najbolja stvar koju sam uradio za sebe i svoje samopouzdanje.”, zadovoljno nam priča Z. B. (43 g.)

Prošle godine u ovo vreme Zoran je imao skoro 30 kg više, loše je spavao, hrkao je i budio se umoran i nenaspavan. U oktobru iste godine je 3 nedelje proveo u krevetu na infuzijama i terapiji Diklofenakom jer se uklještio iz čista mira kada je išao do kontejnera da baci smeće. Na sistematskom pregledu mu je lekarka rekla da je na granici i da razmišlja da mu uvede terapiju za visok pritisak ako se ovakvo stanje nastavi.

Z. se kratio kući vrlo zabrinut i krenuo da surfuje po internetu u želji da se malo opusti i da zaboravi na neprijatnu posetu lekaru. Kada je video reklamu za Green Fit biljne kapi za mršavljenje, sinula mu je ideja.

“Bio sam očajan, a onda mi je sinulo - pa da, ustvari to je to! Uvideo sam da je rešenje za sve ove moje zdravstvene probleme krajnje jednostavno. Samo treba da smršam! Poručio sam te kapi i rešio da krenem i da vežbam da bih što pre video rezultate.”

U firmi Wellgreen kada poručite Green Fit biljne kapi uvek savetuju da se pridržavate zdravog načina ishrane i da se trudite da budete fizički aktivni kako biste postigli najbolje rezultate.

“Ja, ishranu nisam korigovao, ali sam smanjio pivo i trudio se da budem redovan na treninzima. U početku sam se osećao kao da ću da umrem, da će pluća da mi izgore, a srce eksplodira, ali nisam odustajao. Kapi sam pio vojnički disciplinovano, tačno prema uputstvu 75 kapi ujutru i uveče i to mi je davalo neki okvir dana. Primetio sam da mi se stomak doveo u red i da radi kao sat, a i da bolje spavam.”

Mesec dana kasnije, kada je završio prvu turu od 3 bočice Green Fit-a Zoran je stao na vagu i srećan uvideo da je smršao čak 9 kg!

“U tom trenutku sam se već osećao daleko bolje i nisam više ni razmišljao o gubitku kilograma. Bilo mi je važno da sam počeo bolje da spavam, da se budim ujutru odmoran i da imam energije tokom celog dana.”

Naručio je odmah još jedan set kapi i nastavio da ih pije ne prekidajući sa vežbanjem. Sada ima 30 kg manje, a lekarka mu je rekla da apsolutno nema potrebe da pije bilo kakve lekove jer mu je pritisak idealan.

“Prezadovoljan sam i svima preporučujem ove kapi. Osećam da su mi one pomogle da ne posustanem na ovom putu i da ponovo uzmem svoj život u svoje ruke!” poletno završava Zoran svoju priču.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

biljen kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.