EVO KAKO DA NAJBRŽE I NAJLAKŠE NAPRAVITE BELOLUČANE PEČENE PAPRIKE: Recept od koga ćete odmah otići na PIJACU!
Foto: Printscreen/youtube/LetinaKuhinjaLeta’sKitchen

pune moćnog softa

EVO KAKO DA NAJBRŽE I NAJLAKŠE NAPRAVITE BELOLUČANE PEČENE PAPRIKE: Recept od koga ćete odmah otići na PIJACU!

Savršeno idu uz nedeljni ručak!

Objavljeno:

Sastojci!

Potrebno je:

15 komada pečenih paprika

1 glavica belog luka

po ukusu soli i šećera

po potrebi svežeg peršuna

60 ml domaće vinsko sirće

7 kašike ulja

Priprema:

Pečene paprike oljuštiti. Očistiti od drški i semenki, podeliti paprike po dužini na pola.

Na dno činije poredjati red paprike, posoliti, dodati malo šećera. Posipati sitno seckanim belim lukom i seckanim peršunom. Preliti sa malo sirćeta oko 2 kašike i malo ulja. Preko redjati sledeći red paprika. Ponoviti postupak. Tako redom dok se ne utroše paprike.

Salatu odtaviti da se sjedine sastojci i ukiseli. Služiti kao predjelo ili uz ručak po izboru. Prijatno!

Savet!

Fina i ukusna salata! Skoro svi je vole, a još više je omiljena kad je paprika očišćena od drški i semenki

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.