STAVILA JE ŠTIPALJKU NA OVO MESTO NA TELU: Posle tri minuta NIJE VEROVALA ŠTA SE DESILO
Štipaljka, Foto: Printscreen/facebook

KO BI REKAO?

STAVILA JE ŠTIPALJKU NA OVO MESTO NA TELU: Posle tri minuta NIJE VEROVALA ŠTA SE DESILO

Javljaju se bez ikakvog prethodnog znaka upozorenja

Objavljeno:

Svi koji pate od migrena znaju koliko su one bolne i iscrpljujuće.

Znaju da traju satima, ponekad i danima, a bolovi ponekad postaju nepodnošljivi.

Javljaju se bez ikakvog prethodnog znaka upozorenja, tako da se ne možete ni na koji način pripremiti za migrenu, a mnogi koji ih imaju kažu da im lekovi malo ili nimalo ne pomažu.

Međutim, Elizabet Hejs iz Indijane, na Fejsbuku je objavila trik koji joj je pomogao više od lekova i zatamnjene prostorije, a potrebna je samo jedna štipaljka za veš.

– Jefina štipaljka mi je večeras spasla život. Imala sam migrenu koja je počela pre skoro 12 sati i pre oko sat vremena je bol postao nepodnošljiv. Već sam probala sve lekove i trikove koje inače koristim, ali nije bilo koristi – napisala je Elizabet.

Žena, Glavobolja, Migrena, Umor, Stres, Bolest
foto: Profimedia

Guglajući trikove protiv migrena, naišla je na nešto što se zove “akulif”, a zapravo je mali komad plastike koji se stavlja na kožu između palca i kažiprsta. Ugledavši na svom radnom delu štipaljku za veš, Elizabet je shvatila da će i ona dobro poslužiti.

– Već posle jednog minuta sam osetila olakšanje, a posle 20 minuta je bol bio duplo manji – napisala je ova žena, pojasnivši da je štipaljku prosto zakačila za kožu između palca i kažiprsta.

Mnogi su komentarisali na njenu objavu, pišući da im je ovaj trik pomogao, a ovaj deo šake inače je poznat kao akupunkturna tačka povezana sa glavoboljom, pa verovatno zbog toga i deluje pritisak štipaljke.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.