SOFIJA VERGARA U KAPUTU KOJI OBOŽAVAJU DEVOJKE U SRBIJI: Može da se nosi UZ SVE (FOTO)
Sofija Vergara, Foto: Profimedia

LEŽERNO

SOFIJA VERGARA U KAPUTU KOJI OBOŽAVAJU DEVOJKE U SRBIJI: Može da se nosi UZ SVE (FOTO)

Tedi kaput koji je slavna glumica nosila dok su je papraci fotografisali na ulicama Beverli Hilsa dok je išla na poslovni sastanak, vešegodišnji je trend kada dođe hladnije vreme

Objavljeno: 14:53h

Sofija Vergara se juče prošetala ulicama Beverli Hilsa u krajnje jednostavnoj kombinaciji koju je začinila omiljenim kaputom devojaka u Srbiji.

Sofija Vergara ubacila je zimski šik u kežual kombinaciju. Slavna glumica je nosila farmerke visokog struka i ravnih nogavica, lepršavu bež crnu košulju, bele patike i tedi bež kaput. Uz autfit je odlično ukombinovala i braon Chanel torbu, i dok se borila sa neuobičajeno niskim temperaturama i kišnim vremenom, 49-godišnja zvezda upotpunila je stajling leopard maskom za lice.

1 / 3 Foto: Profimedia

Tedi kaput koji je slavna glumica nosila dok su je paparaci fotografisali na ulicama Beverli Hilsa dok je išla na poslovni sastanak, vešegodišnji je trend kada dođe hladnije vreme. A zbog svog kroja i toplote, devojke u Srbiji ga obožavaju jer može da se kombinuje uz skoro sve kombinacije. Pored crne, braon i bež boje u kojima se tedi kaput pojavio, sada već postoji u skoro svim bojama.

Podsetimo, prošlog meseca, glumica je povredila nogu, pa je viđena u Los Anđelesu kako umesto štikli, koje svakodnevno nosi, nosi anatomske papuče sa tigrastim dezenom, a desno stopalo joj je bilo zavijeno.

Izgleda da je samo povreda mogla da natera kraljicu štikli da izađe van u ravnim anatomskim papučama.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.