Toliko voli da škljoca, da je i sam postao fotoaparat! (VIDEO)
Foto: print screen facebook / Bryan Troll Photography

kostim godine

Toliko voli da škljoca, da je i sam postao fotoaparat! (VIDEO)

Noć veštica je došla i otišla, a sad kreće Božićna groznica... Ideja za kostim će cvam trebati opet uskoro, pa pogledajte kako se neki ljudi dobro snalaze
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sigurno vam je ove godine bilo muka od svih Harli Kvin devojaka koje su se motale okolo. Ako ste ovaj praznik proslavili kako valja, onda ste sigurno u jednom trenutku osmišljavanja kostima upali u blokadu, odustajali od ideje da uopšte idete negde jer niste želeli da imate neki kostim koji imaju svi.

30 namanjih tetovaža na svetu! Možda su male, al su prelepe (FOTO)

Ako je ove godine neko imao odličnu ideju, onda je to fotograf Brajan Trol. Pošto se već bavi fotografijom, palo mu je na pamet da se i sam oproba u ulozi fotoaparata.

15+ razloga zašto muška moda iz 1970-ih treba da bude spaljena zauvek (FOTO)

Brajan je poveo minimum 40 sati praveći svoj kostim, potrošio oko 100 dolara na karton, trake, cement, pleksiglas i sprej, plus što je ubacio u to i foto opremu vrednu nekoliko hiljada dolara.

Ipak, nije bilo baš tako lako napraviti kameru koja je u isto vreme funkcionalna i dobro izgleda. Drugi izazov sa kojim se sreo bio je da poveže kameru i ekran na kom bi se automatski pojavljivale fotografije nakon što su uslikane, ali i naći bateriju za svaku komponentu ponaosob.

U svakom slučaju, Brajan je imao najoriginalniji kostim i naravno, cele noći je svojim kostimom fotografisao ljude sa žurke na kojoj je bio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.