3 BOJE KOJIMA MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE: Žene, obucite GARDEROBU u ovom koloru i OBORIĆETE ga s NOGU!
Moda, Foto: Profimedia

očarajte ga

3 BOJE KOJIMA MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE: Žene, obucite GARDEROBU u ovom koloru i OBORIĆETE ga s NOGU!

Možda žene imaju istančanije modno čulo, ali muškarci su verniji jednom utvrđenom modnom pravilu privlačnosti kada je reč o ženama

Objavljeno:

Svaka sezona donosi neke nove nijanse, ali muškarci ne odustaju od svojih standarda.

Možda žene imaju istančanije modno čulo, ali muškarci su verniji jednom utvrđenom modnom pravilu privlačnosti kada je reč o ženama. Muškarci vole da vide na ženama samo tri boje.

Moda diktira trendove u oblačenju, ali muškarci kao da ne znaju šta je to boja sezone. Donosimo vam tri boje koje privlače pažnju muškaraca i koje su neprikosnovene u modi, bar kada je njihov stav u pitanju.

1. Crna boja

Crna boja je na prvom mestu, jer muškarcima deluje sofisticirano, mistično i zavodljivo. Bez obzira radi li se o crnim uskim pantalonama, mini suknjama ili jakni, crna će uvek zaintrigirati muškarce.

2. Crvena boja

Crvena boja je po prirodi primamljiva muškarcima jer muškarci vole vatrene žene. Žene u crvenom njima su u prvom redu ženstvene, pune samopouzdanja i odišu odvažnošću.

Ipak, žene moraju biti obazrive da ne preteraju. Ponekad je dovoljan samo crveni detalj da bi žene postigle željeni učinak.

3. Bela boja

Bela boja je boja čistoće i elegancije i takođe privlači muškarce. Posebno kad se radi o belim majicama, dok im ostali odevni predmeti te boje i nisu preterano primamljivi.

(Espreso.co.rs/Novosti Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.