ZBOG MELANIJE TRAMP STILISTI SU PALI NA KOLENA: Digla kragnu, svi zevali u kaput, KIDA! (FOTO)
Foto: Profimedia

KIDA!

ZBOG MELANIJE TRAMP STILISTI SU PALI NA KOLENA: Digla kragnu, svi zevali u kaput, KIDA! (FOTO)

Uoči ulaska u 2021. godinu, Melanija se sa suprugom vratila u Vašington, a prilikom izlaska iz aviona "Air Force One" i šetnji južnim travnjakom Bele kuće uspela je da iznenadi javnost svojom neobičnom odevnom kombinacijom

Objavljeno:

Iako je proteklih godina u novogodišnjoj noći sa suprugom Donaldom Trampom redovno boravila u njihovoj rezidenciji Mar-a-Lago na Floridi, američka prva dama Melanija Tramp novu 2021. godinu odlučila je da dočeka u Beloj kući.

Tokom Trampovog predsedničkog mandata, poznata Slovenka javnost je redovito intrigirala svojim pomno osmišljenjim izdanjima, a u poslednjim danima vladavine u ulozi prve dame Amerike i dalje ništa ne prepušta slučaju.

Uoči ulaska u 2021. godinu, Melanija se sa suprugom vratila u Vašington, a prilikom izlaska iz aviona "Air Force One" i šetnji južnim travnjakom Bele kuće uspela je da iznenadi javnost svojom neobičnom odevnom kombinacijom.

Poznata kao veliki ljubite haljina i kaputa A-kroja koji suptilno naglašavaju njenu skladnu liniju, pedesetogodišnja Slovenka ovoga puta odlučila je da svoju liniju u potpunosti prekrije.

Poput britanske miljenice Kejt Midlton i francuske prve dame Bridžit Makron, ormar Melanije Tramp obiluje mnoštvom kaputa sa dizajnerskim potpisom, a njen odabir sada je pao na takozvani "Babl" model s potpisom modne kuće Belensiaga.

Melanija i Donald Tramp
foto: Profimedia

Sivi kaput od mešavine vune i s kariranim dezenom prvenstveno se ističe svojim predimenzioniranim krojem, a uz njega je vešto kombinirala crne komade u vidu čizmi konjičkog stila, rukavica i omiljenih sunčanih naočara.

Spomenute čizme do kolena delo su modne kuće "Dior", rukavice potpisuje poznati italijanski brend "Bottega Veneta", a njene omiljene sunčane naočale francuska kuća "Sent Loren".

Ugledavši prvu damu na odlasku u izdanju kojim je dominirao "oversajz" kaput, javnosti nije dugo trebalo da kaput okarakterišu nimalo laskavim komadom, naglasivši kako je imala puno boljih izdanja.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.