MEGAN MARKL OTKRILA POROK NA KOJI UOPŠTE NIJE PONOSNA! Kaže da se bori, ali...
Megan Markl, Foto: EPA/JUSTIN LANE

nije imuna

MEGAN MARKL OTKRILA POROK NA KOJI UOPŠTE NIJE PONOSNA! Kaže da se bori, ali...

Megan Markl koristila je svoj stari blog o životnom stilu, The Tig, da podeli detalje o svom životu, iskreno pišući o stvarima koje voli, ali i stvarima za koje se nadala da će promeniti na sebi

Objavljeno:

Megan Markl se razlikuje od bilo kog drugog člana kraljevske porodice, jer njen pre-kraljevski život slavnih znači da o njoj znamo mnogo više od njenih snova.

Kao glumica davala je TV intervjue, držala govore i delila intimne detalje iz svog života na svom popularnom blogu The Tig.

Ovi svakodnevni detalji jedan su od mnogih razloga zbog kojih su ljudi voleli vojvotkinju od Saseksa, jer ona dolazi kao "normalna" i prijatna.

Pored toga što je delila svoje nade i snove, savete o putovanjima i hrani, Megan je blog koristila i da prizna neke stvari na koje nije toliko ponosna - uključujući i „neprijatnu“ naviku koju ima nakon nekoliko pića.

U novogodišnjem postu početkom 2016. godine - godine kada je upoznala princa Harija - napisala je da je svake godine donosila iste dve rezolucije.

Objašnjava da se uvek nada da će odustati od grickanja noktiju i psovanja, ali se uvek bori.

Ona je napisala: „Psovanje dolazi u zatišju izazvano prekomernim radom ili osećajem moćne drskosti nakon nekoliko pića.

„A što se tiče grizenja noktiju - pa, to se i dalje dešava sa turbulentnim letom ili stresnim danom.

"To je neprijatno. Ali opet, i psovke su. Prokletstvo."

Ali te godine je odlučila da prihvati drugačiji pristup postavljanju sebi izazova za tu godinu, a možda joj je to čak i natuknulo kada je trebalo da upozna Hari.

Objašnjava da se nadala da će prihvatiti neočekivano i uživati u stvarima koje nisu planirane - a prilično smo sigurni da susret sa princem nije bio na radaru.

Napisala je: „Za ovu novu godinu jedino što želim je da pristupim životu zaigrano.

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.