SAVRŠENA FRIZURA: Brzo i lako izgledajte kao DŽEJ LO uz ovaj TRIK!
Definisane kovdže nije lako dobiti, ali Kris kaže da je ključ u pripremi kose, odnosno, sve se radi dok je ona još vlažna. A preparati za zaštitu od toplote su obavezni., Foto: Printscreen_Instagram

wow

SAVRŠENA FRIZURA: Brzo i lako izgledajte kao DŽEJ LO uz ovaj TRIK!

Ipak, čak i ako niste svetska zvezda, možete izgledati poput njih. Pogotovo kada saveti dolaze od njihovih stilista.

Objavljeno:

Da se ne lažemo – sve bi mi želele da smo kao Dženifer Lopez.

Uostalom, ko ne bi voleo da ima iza sebe tim frizera, šminkera, kozmetičara i da u svakom trenutku izgleda savršeno?

Ipak, čak i ako niste svetska zvezda, možete izgledati poput njih. Pogotovo kada saveti dolaze od njihovih stilista.

Ovog puta, frizer čuvene pevačice i glumice, podelio je par saveta za savršene kovrdže koje žene obožavaju. Izgledaju prirodno, a kosa je sjajna i sa volumenom.

Naime, objava Krisa Apltona, stiliste Dženifer Lopez izazvala je pravu buru komentara na Instagramu, gde su žene oduševljeno tražile savete kako da ovakvu frizuru naprave same, kod kuće.

Definisane kovdže nije lako dobiti, ali Kris kaže da je ključ u pripremi kose, odnosno, sve se radi dok je ona još vlažna. A preparati za zaštitu od toplote su obavezni.

Pogledajte video:

Kris kaže da je uvek dobro krenuti sa vlažnom kosom jer tako možemo da ispratimo njenu prirodnu formu, ali i da je definišemo bolje. Uvek je dobro naneti neki proizvod za definiciju kovrdža, ukoliko imate u kući. Takođe, ne preporučuje se upotreba teških balzama za kosu, jer je čine težom za rad.

Pramenove uvrtite prstom u različitim smerovima. Kada kosu sušite, a imate kovrdžavu kosu, Kris kaže da je potrebno da koristite difuzor, odnosno, kružni nastavak za fen. Kosu sušite na visokoj temperaturi, ali na sporijoj brzini izduvavanja vazduha. Takođe, uvek je sušite naopako, ako želite dodatni volumen.

Kovrdžavu kosu nikad ne bi trebalo da sušite do kraja, već negde do 70 posto, a ostatak pustiti da se osuši prirodnim putem. Na kraju nanesite lak ili bilo šta što inače koristite, kako bi lokne učvrstili, ali ne i ulepili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.