KOSA BOJE CIMETA? Apsolutni HIT ove jeseni! POGLEDAJTE kako je nose POZNATI
Cimet smeđu jedino bi trebalo da izbegavaju dame sa ružičastim tenom, jer mogu delovati zajapureno u licu., Foto: Profimedia

wow

KOSA BOJE CIMETA? Apsolutni HIT ove jeseni! POGLEDAJTE kako je nose POZNATI

Dame je obožavaju jer se lako održava, te možete zaboraviti na farbanje čak nekoliko meseci (osim farbanja izrastka, ukoliko je potrebno), daje licu toplinu i nežnost, a divno pristaje i brinetama i crnkama.

Objavljeno:

Jesen je savršeno vreme da eksperimentišemo sa nešto tamnijim nijansama kose. Uostalom, kreće sezona šešira i kapa, te je daleko lakše sakriti izrastak.

Ipak, ove godine, jedna nijansa prednjači u odnosu na ostale. Dame je obožavaju jer se lako održava, te možete zaboraviti na farbanje čak nekoliko meseci (osim farbanja izrastka, ukoliko je potrebno), daje licu toplinu i nežnost, a divno pristaje i brinetama i crnkama.

U pitanju je boja cimeta, a bilo da farbate celu kosu ili samo pramenove u formi balajaža ili neke druge tehnike, budite sigurni, da će vaša kosa delovati bujnije i zdravije i imati taj fini narandžasto – kestenjast odsjaj koji ističe ten na najlepši način.

morning ✨✨?

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Cimet smeđu jedino bi trebalo da izbegavaju dame sa ružičastim tenom, jer mogu delovati zajapureno u licu.

Trendseterke je obožavaju, a među njima je i Kajli Džener, koja je među prvima ponela ovu nijansu kose.

Ipak, ne bi trebalo da pokušavate sami da dobijete ovu boju, jer vam se lako može desiti da odete u crvenokose, što je potpuno u redu ako je to nešto što volite, ali, zapamtite, da se crveni pigment najteže skida sa kose.

Spicy Cinnamon Ombre.

A post shared by Winnipeg Hairstylist (@hairbyamberjoy) on

Cimet smeđa dobija se pažljivim mešanjem bronzanih tonova i čokoladne nijanse, te je ipak bolje da taj posao prepustite profesionalcima.

Pogledajte još neke primere frizura u bojama cimeta i pravac kod svog omiljenog frizera!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.