ZBOG OVIH MUŠKARACA SU SE ŽENE UBIJALE: Ko su NAJVEĆI zavodnici i FRAJERČINE moderne ISTORIJE?
Frenk i Ava su prvi put vodili ljubav na žurki u Palm Springsu, a glumica je kasnije rekla da su oni tada postali "večni ljubavnici" i da su se viđali često, Foto: Shutterstock

STRAŠNO

ZBOG OVIH MUŠKARACA SU SE ŽENE UBIJALE: Ko su NAJVEĆI zavodnici i FRAJERČINE moderne ISTORIJE?

Iako sam ga volela i zaklinjao mi se na večnu ljubav, osećala sam se nesigurno uz njega

Objavljeno: 13:20h

U svetu poznatih holivudskih zvezda često se dešavaju prevare, a neke od njih su isplivale u javnost i šokirale svet. Ovo su najveći prevaranti među holivudskim šmekerima.

Frenk Sinatra i Ava Gardner

Frenk i Ava su prvi put vodili ljubav na žurki u Palm Springsu, a glumica je kasnije rekla da su oni tada postali "večni ljubavnici" i da su se viđali često.

- Jedne večeri kada smo se vozili automobilom Sinatra me nagovorio da pucam iz pištolja kroz prozor. Uništila sam rasvetu i izloge - rekla je ona i otkrila da je za ovaj incident muzičar platio 20.000 dolara.

Ona je u braku sa Frenkom imala dva pobačaja, nije mu rekla za prvi, a kada mu je otkrila za drugi, on je bio veoma besan, a su počele da kruže priče da ima ljubavnicu.

Tada ga je Ava nazvala i rekla:

- Hoćeš da se takmičimo? - upitala je muzičara i stavila tačku na priče o prevari, jer se on navodno uplašio i ostavio ljubavnicu.

Mik Džeger i Džeri Hol

Bivša supruga Mika Džegera, Džeri Hol je jednom prilikom otkrila da joj je muž bio seksualni predator i da je bio zavisan o seksu.

- Iako sam ga volela i zaklinjao mi se na večnu ljubav, osećala sam se nesigurno uz njega. Uspela sam da ga sklonim od droge, ali on je tu zavisnost zamenio seksualnom - rekla je nekadašnja manekenka.

Oni su se upoznali 1997. godine, a venčali 1990. U braku koji je trajao 9 godina, dobili su četvoro zajedničke dece, a Mik ima još troje s drugim ženama.

foto: EPA/ETTORE FERRARI

Ričard Barton i Elizabet Tejlor

Njih dvoje su važili za jedan od najstrastvenijih parova, a njihova veza je započela na snimanju filma "Kleopatra". Oboje su bili u brakovima kada su se upoznali, ali su se brzo zaljubili i podigli ogromnu medijsku prašinu. Raskinuli su jer ju je Ričard svakodnevno varao, a ona to više nije mogla da podnese.

Autor Bartonove biografije je u knjizi napisao da je Barton spavao sa bar tri različite žene nedeljno i tako 30 godina. U svojim najboljim i najaktivnijim danima, imao je ljubavnicu svaki drugi dan, pa je po nekim proračunima spavao sa više od 2500 žena.

foto: EPA/ ANDOR TORMAI

Madona i Šon Pen

Upoznali su se na snimanju njenog muzičkog spota za pesmu "Material Girl" i venčali nekoliko meseci kasnije. Posle 4 godine braka rastali su se jer ju je navodno fizički zlostavljao i varao, što je Madona kasnije demantovala.

foto: EPA/JASON SZENES

Šer i Greg Alman

Šer se tri dana nakon razvoda od Sonija Bona, s kojim je provela 11 godina u braku, udala za muzičara Grega Almana s kojim je provela 4 godine u braku. Vnčali su se 1975. godine, a razveli 1979. godine. On je bio zavisan o heroinu i alkoholu, a kada je on završio na odvikavanju, još neko vreme su bili u braku. Rodila mu je sina Elajdžu, a kada ga je uhvatila u prevari razveli su se.

foto: EPA/CARMEN JASPERSEN

Šer je nedavno otkrila da je često posećuje duh Sonija Bona, koji joj gasi i pali svetla po kući i pomera stvari.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.