KATASTROFA, NIKO NE KUPUJE HALJINE, SVI SAMO NOSE TRENERKE: Naša čuvena KREATORKA u teškom PROBLEMU zbog KORONE
takođe se osvrnula na to kako provodi vreme sa suprugom, Foto: printscreen

AUUUU

KATASTROFA, NIKO NE KUPUJE HALJINE, SVI SAMO NOSE TRENERKE: Naša čuvena KREATORKA u teškom PROBLEMU zbog KORONE

"Proći ćemo sve ovo. Nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do leta neće proći kriza"

Objavljeno:

Supruga Harisa Džinovića, Melina, u poslednjem intervjuu je skrenula pažnju na to kako se celokupna situacija u svetu odrazila i na modni biznis.

"Moje haljine se prodaju svuda u svetu, u 64 butika, ali sad je haos svuda, kriza je. Nema više svečanosti, raskošnih veselja, gala večera na kojima bi moje haljine zasijale u punom sjaju. Ni čuveni brendovi ne prodaju kao pre, sve je stalo. Ne kukam, znam da će moda da se vrati u život, ali ko zna kad", ispričala je dizajnerka. Dodaje da je Nedelja mode trebalo da se održi onlajn, ali da to nije uspelo. "Šta da kažem osim da je trenerka poslednjih meseci glavni odevni predmet i pravi hit. Niko se više ne sređuje, masovno se radi od kuće, pa ljudi i nemaju potrebu za kupovinom garderobe, posebno ove ekskluzivne", dodala je.

foto: Printscreen

Ipak Melina ostaje optimistična. "Proći ćemo sve ovo. Nisam depresivna osoba, samo sam realna i mislim da do leta neće proći kriza", dodala je ona. U intervjuu takođe se osvrnula na to kako provodi vreme sa suprugom, pevačem Harisom Džinovićem. "Iskreno da vam kažem, kod nas se ništa ne dešava, Hari ne radi, pa smo se usredsredili na sređivanje nove kuće. Tu ima hiljadu detalja i sitnica, a sada imamo dovoljno vremena da sve sredimo po našim željama. Eto, toliko nas svi prozivaju za tu kuću i slikaju je stalno, ali završićemo je kad mi budemo želeli", rekla je Melina, a prenosi "Blic".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.