ZA MUŠKARCE KOJI PRATE TRENDOVE: Izaberite unikatnu obuću od 100 odsto kože i budite jedinstveni!
Obuća koja će dati posebnu notu vašem stilu, Foto: Promo

preporuka

ZA MUŠKARCE KOJI PRATE TRENDOVE: Izaberite unikatnu obuću od 100 odsto kože i budite jedinstveni!

Muškarac koji želi da prati trendove, svakako treba da doda odevnoj kombinaciji obuću koja će ga činiti jedinstvenim i zapaženim

Objavljeno:

Obuća osim što treba da bude kvalitetna i udobna, treba da daje i posebnu notu Vašem stilu. Muškarac koji želi da prati trendove, svakako treba da doda odevnoj kombinaciji obuću koja će ga činiti jedinstvenim i zapaženim. Predstavljamo Vam modele uz koje će svaki Vaš korak biti bitan!

Black boot duboke cipele od prirodne kože su najtraženiji model ove sezone. Jednostavne, ali efektne idealne su za svaku priliku. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.800 rsd.

foto: Promo

Još jedan sličan model cipela, Blue boot, savršeno će pristajati uz farmerke. Kombinacija prevrnute kože daje im specifičan stil, a Vi ćete svakako biti oduševljeni udobnošću i kvalitetom. Po ceni od 8.800 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozvati 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Sigotto uomo single monk su poluduboke čizme od prirodne kože. Prelepog dizajna i još lepše nijanse sive boje, lako se uklapaju u sve odevne kombinacije, od jutra do večeri. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po ceni od 9.500 rsd.

foto: Promo

Ako volite da pratite trendove, onda su duboke patike Sigotto uomo baš za Vas! Ovaj unikatni model od 100 odsto kože će sigurno učiniti da budete primećeni i jedinstveni. Vrlo su interesantog i upečatljivog dizajna, a možete izabrati da li Vam se više sviđaju crne ili teget. Poručite ih jednim klikom OVDE po ceni od 11.990 rsd ili pozovite 011/442-0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

foto: Promo
foto: Promo

* Celokupan asortiman možete pogledati OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.