DEVOJKE, PAZITE ŠTA STAVLJATE NA KOSU: Ovde se skupljaju RAZNE BAKTERIJE, vodite računa
Bez obzira na to što možda nema vidljivih mrlja i tragova prljavštine, treba ih redovno čistiti, a u tome vam može pomoći samo jedan sastojak., Foto: Print Screen Youtube

Lepota

DEVOJKE, PAZITE ŠTA STAVLJATE NA KOSU: Ovde se skupljaju RAZNE BAKTERIJE, vodite računa

Važno je da napomenemo da uređaji ne smeju da budu vrući niti uključeni u struju tokom čišćenja

Objavljeno:

Mnogi misle kako peglu za kosu i figaro ne treba čistiti i održavati, ali frizeri se sa time ne bi složili. Smatraju da je nihovo čišćenje neophodno.

Nečistoće na uređaju negativno će uticati na kvalitet vaše kose, a prilikom ispravljanja ili kovrdžanja nećete imati rezultate koje ste želeli. Bez obzira na to što možda nema vidljivih mrlja i tragova prljavštine, treba ih redovno čistiti, a u tome vam može pomoći samo jedan sastojak.

Frizer iz Nju Jorka, Met Njumen podelio je sa svojim pratiocima na TikToku odličan trik. Uzmite limun, isecite ga na pola i trljajte unutrašnju stranu po uređaju kako biste skinuli sve ostatke laka i raznih preparata za kosu koji se skupljaju.

Otkrio je još jedan mali trik ako ne želite direktno da trljate limun - iscedite ga na papirni uburs, dodajte malo vode, obmotajte ga oko uređaja i ostavite tako neko vreme. Na kraju samo lagano obrišite suvim papirom ili krpom.

Važno je da napomenemo da uređaji ne smeju da budu vrući niti uključeni u struju tokom čišćenja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magzinnovosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.