PRELEPA DEKORACIJA ZA DEČIJU SOBU: Saznajte kako da ulepšate i promenite mališanima njihov kutak!
Savršena dekoracija za najmlađe, Foto: Profimedia

ZA VAŠE MALIŠANE!

PRELEPA DEKORACIJA ZA DEČIJU SOBU: Saznajte kako da ulepšate i promenite mališanima njihov kutak!

Zajedno možete da birate i uživate u sitnicama koje će krasiti njihov kutak

Objavljeno:

Uređenje dečije sobe i dekoracija uvek će obradovati mališane! Zajedno možete da birate i uživate u sitnicama koje će krasiti njihov kutak. Svaka prostorija treba da ima neku posebnu draž, pogotovo kad je u pitanju sobica mališana u kojoj će im biti lepše da se igraju, uče, crtaju i provode vreme u njoj. Dajemo vam predlog kako da ulepšate i osvežite dečiji prostor u kom će uživati.

Zidna dekoracija u obliku balona sa malom zebrom unutra je u nijansama plave, bele i roze boje. Samolepljiva je, dimenzija 18x26 cm i može biti vaša za samo 390 rsd. Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Malo drugačijeg dizajna od prethodnog modela je zidna dekoracija u obliku balona sa žirafom. Prisutne boje su plava, bela i roze, dimenzije su 18x26 cm i cena je, takođe, 390 rsd. Naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Još jedan model zidne dekoracije, malo drugačijeg dizajna od prethodnih, ali istih boja – plave, bele i roze, jeste balon sa lavom. Takođe je samolepljiv, dimenzija 18x26 cm i po ceni od 390 rsd može biti vaš klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

U obliku balona dostupan je i zidni sat. Možete birati između 3 različite kombinacije: crvene, narandžaste i teget, a dimenzije su mu 25 cm (visina) x 17 cm (širina). Naručite ga OVDE po ceni od 890 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Dečiji zidni sat u obliku oblaka dostupan je u roze i ljubičastoj boji. Dimenzije su mu 27cm (širina) x 14 cm (visina). Sat koristi bateriju 1,5 AA i može biti vaš po ceni od 890 rsd klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Naredni model sata je apsolutni hit među devojčicama. U obliku labuda, dostupan u roze, ljubičastoj i zelenoj boji, prelepo će ukrasiti sobicu. Njegove dimenzije su 28cm (širina) x 26cm (visina). Naručite ga OVDE po ceni od 890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
  • Celokupnu ponudu pogledajte klikom OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.