KEJT MIDLTON OBUKLA HALJINU OD 1.300 DINARA: Žene bukvalno ODLEPILE za njom! (VIDEO)
Svedeno prišivena čipka, koja je inače ovog leta „must have” savršeno se uklopila uz ovu boju, ali i odabir materijala i dezen haljine., Foto: Printcsreen / Instagram

KRaljevska porodica

KEJT MIDLTON OBUKLA HALJINU OD 1.300 DINARA: Žene bukvalno ODLEPILE za njom! (VIDEO)

Haljina vojvotkinje Kejt Midlton – Zelena boja koja odmara

Objavljeno:

Nova haljina vojvotkinje Kejt Midlton ponovo je oduševila sve žene širom sveta. Ukoliko ste očekivali da je to jedna od onih markiranih i skupih, prevarili ste se. Ovaj model mogu da priušte sve žene širom sveta.

Haljina vojvotkinje Kejt Midlton naišla je na prave ovacije pripadnica lepšeg pola, a radi se o modelu koji košta svega 1.300 dinara.

Reč je o haljini maksi dužine, maslinastozelene boje, koja je idealna za tople dane. Može da se kombinuje uz cipele i patike, a detalj koji se pruža preko dekoltea daje posebnu notu sofisticiranosti.

Svedeno prišivena čipka, koja je inače ovog leta „must have” savršeno se uklopila uz ovu boju, ali i odabir materijala i dezen haljine.

Haljina vojvotkinje Kejt Midlton – Zelena boja koja odmara

Vojvotkinju Kejt Midlton često možemo videti u zelenom. Budući da neguje klasičan stil odevanja, ta boja je idealna za kombinovanje. Ne bismo mogli da kažemo da je zelena nova crna, međutim, Kejt je ovu boju prepoznala kao najprijatniju i najelegantniju.

Na javnim događajima, gostovanjima i putovanjima, često je u različitim nijansama zelene. Haljine koje je svojevremeno nosila u ovoj boji na prijemima, našle su se na vrhu liste najlepših toaleta svih vremena.

Vojvotkinja Kejt takođe je i ljubiteljka popularnog rajfa, kao i mnoge poznate dame. Trendi rajfovi koji su proletos zauzeli prvo mesto na modnim top-listama, i dalje prednjače u odnosu na ostale aksesoare, a Kejt se zasigurno pozicionirala visoko na listi dama koje ga nose sa stilom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.