DOČEKAJTE JESEN SPREMNI: Ova obuća od prirodne kože garantuje udoban i suv korak tokom celog dana!
Jesenja sezona sa sobom donosi fantastične modele, Foto: Promo

KVALITET

DOČEKAJTE JESEN SPREMNI: Ova obuća od prirodne kože garantuje udoban i suv korak tokom celog dana!

Besprekoran izgled nikad nije bilo lakše postići – udobna i kvalitetna obuća daje završni pečat kompletnom outfit-u i bilo da je u pitanju sportski ili elegantniji stil, spremni ste

Objavljeno:

Jesenja sezona donosi sa sobom fantastične modele koji su već neverovatno popularni. Besprekoran izgled nikad nije bilo lakše postići – udobna i kvalitetna obuća daje završni pečat kompletnom outfit-u i bilo da je u pitanju sportski ili elegantniji stil, spremni ste. Pogledajte koji su to najbolji modeli i (p)ostanite oličenje stila i samopouzdanja.

Sportsko elegantni model patike L. Gusto je praktičan, dostupan u teget, braon i crnoj boji, osvaja svojim mogućnostima uklapanja sa raznim odevnim kombinacijama. Izaberite svoju boju i porudžbinu izvršite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Cena je snižena i one sada mogu biti vaše za samo 4.990 rsd.

foto: Promo

Model patika Group elegantniji je od prethodnog modela. Predstavlja kombinaciju udobnosti, stila i efektnosti. Dostupne su u uvek traženoj oker i bordo boji, a mogu biti vaše klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Cena je takođe snižena, te mogu biti vaše za samo 4.990 rsd.

foto: Promo

Patike Buffon urađene su od 100 odsto prirodne kože, u teget boji. Unutrašnjost patike je takođe od kože. Lako se uklapaju u svaki stil, zahvaljujući svojoj boji i dizajnu i garantuju lak i udoban korak. Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Cena je snižena i mogu biti vaše za 6.800 rsd.

foto: Promo

Patike Sigotto uomo su od prirodne kože sa oker kaučuk đonom. Bele su boje, sa reljefastim licem. Izuzetno efektne, krasiće vaš outfit i dati vam potrebnu udobnost tokom celog dana. Naručite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

Cena je takođe snižena i one mogu biti vaše za 8.700 rsd.

foto: Promo

*Celokupnu ponudu pogledajte OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.