KOSA JE POČELA DA JOJ RASTE KAO LUDA KADA JE UPOTREBILA OVO: Pomaže i pri ćelavosti a nikad lakše nije bilo
Foto: Profimedia

super je!

KOSA JE POČELA DA JOJ RASTE KAO LUDA KADA JE UPOTREBILA OVO: Pomaže i pri ćelavosti a nikad lakše nije bilo

Ova maska za brži rast kose jednostavna je da se napravi kod kuće, potrebna su samo četiri sastojka

Objavljeno:

Nedavno je reperka Kardi Bi sa svojim pratiocima na Instagramu podelila jednu domaću masku za kosu i detaljno objasnila kako je koristi u svojoj bjuti rutini.

Maska za brži rast kose

Kardi Bi je u blender stavila pola većeg avokada, dva jaja, veliku kašiku majoneza i velikodušno dodala ricinusovo ulje (ona predlaže umesto ovog ulja upotrebu bilo čega što deluje na vašu kosu).

Na očešljanu kosu reperka je nanela ovu masku, a zatim ju je uvila u plastičnu kesicu (pogledaj video).

– Držite je na kosi koliko god možete – napisala je Kardi uz video.

Nakon što je pustila da joj se kosa natopila ovom smesom, Kardi ju je oprala koristeći šampon i balzam, a zatim ju je isprskala pirinčanom vodom (stara japanska tradiciji za jačanje kose i njen brži rast – pirinač operite i sa vodom ostavite u poklopljenoj posudi 24 sata. Dobijenu tečnost sipajte u bocu sa raspršivačem).

Umetnica je zatim pramenove kose uvila u velike viklere i onda ih stavila ispod frizerske haube, gde je kosu delimično osušila pre feniranja.

U pomenutom videu Bi je objasnila kako je zahvaljujući ovom receptu uspela da pusti svoju kosu.

– Ako pratite mene i moju karijeru znate kroz koje mi je sve faze kosa prošla. Nije prelazila ramena. Danas mi je uz disciplinu postala ovakva – napisala je Kardi Bi.

Da se uverimo da reperka govori istnu dovoljno je samo da se osvrnemo na sastojke ove maske. Avokado i ricinusovo ulje hidriraju kosu, jaja sadrže protein koji pomaže u jačanju vlasi, a majonez čini kosu mekšom.

Nemojte da vas zavara Kardini manikir sa kristalima koji košta više nego što želimo da znamo, njena maska za brži rast kose je veoma pristupačna. Zato, već danas je isprobajte! Šta čekate?!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.