OVO VAM JE NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: 1 znak okreće novi list!
Horoskop, Foto: Profimedia

KO VOLI, NEK' IZVOLI

OVO VAM JE NAJTAČNIJI HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: 1 znak okreće novi list!

Mnogo promena možete da očekujete u periodu ispred nas

Objavljeno:

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Retrogradna Venera doprinosi da nemate osećaj da napredujete na poslu. Sve ide sporo i ne radi vam se. Zbog Marsa i Neptuna ste slomljeni i nemate dovoljno energije da se borite sa obavezama. Često ste zaboravni, pa delujete neodgovorno.

Ljubav - Ukoliko ste obnovili kontakt sa nekim iz prošlosti, imate priliku da popravite odnos na bolje i probudite stare strasti. Nije dobar period za upoznavanje novih osoba.

Zdravlje - Slabo, nemate energije.

BIK

Posao - Nazadno kretanje planeta vam smeta, pa se sve odlaže na poslu. Prilično ste neorganizovani, a najviše vas brinu finansije. Morate da budete strpljivi do 25. juna, jer će tek iza toga da se popravi finansijska i poslovna situacija.

Ljubav - Odnos sa voljenom osobom je osetljiv i najbolje je da ne donosite prerane zaključke. Poslednjih dana vam je teško i lako vas je razočarati. Mnogo toga vam je nejasno, a imate problem sa poverenjem.

Zdravlje - Osetljivo.

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur vam je pomrsio konce. Sve se vrti oko finansija, a na poslu imate nejasne odnose. Svakako nemojte da donosite prerane zaključke o saradnicma čije će pravo lice tek da ispliva na površinu.

Ljubav - Partner očekuje da uradite nešto što ste mu obećali u prošlosti. To vas opterećuje, a lako gubite strpljenje. Ovo je nedelja u kojoj ćete imati razgovore o prošlosti.

Zdravlje - Manjak energije.

RAK

Posao - Kraj sedmice vam je teško pao jer je pomračenje Sunca u vašem znaku, pa sve preživljavate burnije nego što biste trebali. Poenta je da početkom sledeće nedelje počinjete jednu novu etapu i ostavljate nešto negativno iza sebe. Na poslu će kasniti pregovori.

Ljubav - Retrogradan Saturn ukazuje da morate da naučite jednu staru lekciju iz ljubavi. Sumirate stvari koje su vam se desile u prošlosti. Ukoliko ste u braku, imaćete problem koji datira od pre nekoliko godina.

Zdravlje -Dobro.

LAV

Posao - Imate puno posla i obaveza i zbog toga ste često premoreni. Najradije biste pobegli od ljudi, jer vas zovu i stari i novi saradnici. Svi bi želeli nešto od vas, a vama je svega preko glave. Očekujte brojne pozive.

Ljubav - Taman mislite da se nešto pomerilo sa mrtve tačke u emotivnom smislu, a onda ustanovite da stojite u mestu. Budite strpljivi jer ste emotivni u ovom periodu i sve vas nervira. Saznaćete neku tajnu.

Zdravlje - Psihološki problemi.

DEVICA

Posao - Zbog retrogradnog Merkura i Marsa u Ribama ste u fazi kada vam sve deluje razočaravajuće. Jedno je sigurno, trenutno sve deluje teže nego što jeste. Najbitnije je da do kraja meseca ne donosite radikalne odluke zbog kojih biste mogli kasnije da se pokajete.

Ljubav - Partner vas često nervira, a stalno menjate raspoloženje. Ostanite pribrani u narednim danima koji vam neće pasti lako. Ukoliko ste slobodni, javiće vam se stara ljubav.

Zdravlje - Manjak energije.

VAGA

Posao - Planete u Raku vam ne odgovaraju, pa imate problem u komunikaciji sa saradnicima. Imaćete utisak da gubite vreme, a svaki neuspeh doživljavaćete lično. Ne treba toliko da se potresate oko stvari koje nisu u vašoj moći.

Ljubav - Kriza u ljubavi dalje traje. Ne znate šta da mislite o osobi koju volite, jer je ovo period u kojem padaju maske. Svi se pokazuju tačno oankvi kakvi jesu.

Zdravlje - Osetljivo.

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Neptun doprinosi da se osećate bespomoćni na poslu. Ovo nije vaš period i najradije biste prespavali nedelju. Međutim, vreme je da se suočita se nekim realnim činjenicama koje vam neće odgovarati.

Ljubav - Već duže vreme vam se dopada neko koga poznajete nekoliko godina, ali verovatno nije slobodan. Teška nedelja za početak nečeg novog u ljubavi. Budite strpljivi.

Zdravlje - Osetljivo.

STRELAC

Posao - Mars vam krade energiju, pa ste rasejani. Imate malo energije za obaveze koje vas čekaju. Imate utisak da na poslu ništa ne ide napred, što i jeste tako. Čekate početak jula da vam svane na radnom mestu.

Ljubav - Vi i partner ste dosta okrenuti prošlosti. Ukoliko ste sami, imaćete priliku da obnovite kontake sa nekim iz prošlosti. Lako vas je izbaciti iz takta, probajte da budete strpljiviji.

Zdravlje - Slabije.

JARAC

Posao - Retrogradan Merkur vraća vas na stare probleme na poslu, a sve što budete završavali nećete uspeti iz prvog puta. Takav je period, pa treba da se naoružate strpljenjem.

Ljubav - Odnos sa partnerom ima uspona i padova, a još na sve to, osoba koju volite je ušla u fazu kada je veoma neodlučna. U ovom periodu se često vraćate na nešto staro, umesto da idete unapred.

Zdravlje - Dobro.

VODOLIJA

Posao - Retrogradan Merkur u šetom koči sve vaše planove u vezi sa poslom. Imaćete utisak da vas niko ne razume. Pogrešan je momenat za realizaciju bilo čega važnog. Treba da budete strpljivi, ako sarađujete sa Rakovima i Blizancima. Loša nedelja za novac.

Ljubav - Sa partnerom ćete imati učestalije svađe. Niste u fazi kada bilo šta možete da trpite. Partner će burno doživljavati svaku vašu kritiku. Javljaju vam se osobe iz prošlosti.

Zdravlje - Dobro.

RIBE

Posao - Mars vam je doneo dosta problema, pa je ovo prilično stresan period na poslu. Najbolje je da ne doživljavate poslovne situacije lično. Skloni ste donošenju odluka pod uticajem osećanja. Posao će zbog toga sigurno trpeti.

Ljubav - Zbog retrogradnog Merka partner je neodlučan, pa jedno priča, a drugo radi. Veoma konfuzan period kada je patnerstvo u pitanju. Ukoliko ste slobodni, očekujte poziv jednog Raka.

Zdravlje - Dobro.

Bonus video: Dačić glasa na izborima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.