IDEALNE ODEVNE KOMBINACIJE: Ove komade garderobe bi trebalo da ima svaka moderna dama!
Foto: Promo

Sjajni predlozi

IDEALNE ODEVNE KOMBINACIJE: Ove komade garderobe bi trebalo da ima svaka moderna dama!

Raskošne kombinacije u kojima ćete se osećati fantastično

Objavljeno:

Oprostite se od zimske garderobe na kreativan način. Pripremili smo vam nekoliko predloga prolećne odeće uz koju ćete zaseniti sve svojom pojavom! Uživaćete u njihovim materijalima, a i u svom izgledu.

Ljupka i elegantna bluza od satena, sa velikom mašnom na jednom ramenu, upotpunjena veoma ženstvenim krojem, osigurava elegantan izgled u svakoj prilici. Rukavi su nabrani, ramena nacigovana sa suptilnim naramenicama. Zakopčava se dugmetom na zadnjoj strani vrata i smaragdno zelene je boje, sa sitnim tufnama u crnoj boji. Možete je poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 501 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.290 rsd.

foto: Promo

Naredna bluza je od muslina, u leopard printu, na preklop. Raskošna kombinacija plemenite tkanine i modernog, veoma ženstvenog kroja, učiniće da se osećate fantastično. Odlično stoji i prelepo naglašava atribute, jer je izrazito strukirana sa preklopom preko grudi. Rukavi su dužine ¾, a ramena blago nacigovana. Odlično se kombinuje sa ostalim jednobojnim odevnim predmetima, a naročito sa crnim pantalonama i suknjama. Možete je poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po ceni od 2.590 rsd, a takođe je možete naručiti i od satena – OVDE.

foto: Promo
foto: Promo

Suknja od satena u leopard printu, raskošnog i veoma aktuelnog A kroja, fantastično će naglasiti vaše atribute. Njena dužina je ¾, odnosno ispod polovine lista. Na pojasu je široki lastiš, ne zakočava se i veoma se lako oblači. Odlično se uklapa uz svu obuću, od patika do visokih potpetica. Materijal je idealan za sve sezone. Možete je naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

foto: Promo

I, za kraj, jedna veoma lepa i elegantna haljina od raskošnog muslina, jednostavnog i efektnog kroja koji fantastično naglašava atribute. Gornji deo je na preklop, rukavi su ¾, a struk je naglašen pojasom od istog materijala, na vezivanje. Donji deo je blago lepršav, sa volanom. Ovu haljinu ćete obožavati, jer ćete je veoma lako kombinovati i nositi u svakoj prilici! Naručite je OVDE ili pozivom na broj telefona 011/42 0502 ili 011/442 0501 s*Celokupnu ponudu pogledajte OVDE.vakog radnog dana, po sniženoj ceni od 3.690 rsd.

foto: Promo

*Celokupnu ponudu pogledajte OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.