MELANIJA SE UVUKLA U BEZOBRAZNO TESNU HALJINICU! Bukvalno se SVE VIDI (FOTO)
Melanija Tramp sa suprugom, Foto: Profimedia

boginja stila

MELANIJA SE UVUKLA U BEZOBRAZNO TESNU HALJINICU! Bukvalno se SVE VIDI (FOTO)

Ovu kreaciju potpisuje tajvansko-kandski dizajner Džejson Vu

Objavljeno:

Zbog pandemije korona virusa dugo nismo imali prilike da uživamo u fenomenalnim modnim izdanjima Melanije Tramp, no kako je polako otpočelo popuštanje mera, tako se i prva dama Amerike sve češće pojavljuje u javnosti.

Nedavno je u dvorištu Bele kuće prisustvovala ceremoniji dodele nagrada najvećim herojima SAD-a tokom borbe sa epidemijom Kovida-19, a za tu priliku briljirala je u haljini za koju zaista treba puno samopouzdanja.

foto: Profimedia

Naime, lepa Slovenka prošetala se u uskoj beloj haljini sa šarenim tačkicama midi dužine, koju je upotpunila narandžastim salonkama, a ovo jednostavno, a ipak efektno izdanje oduševilo je i najstrože modne kritičare.

Ovu kreaciju potpisuje tajvansko-kandski dizajner Džejson Vu, a Melanija je osvedočeno ljubiteljka njegovih modela, te ovo nije prvi put da je nosila haljinu sa njegovim potpisom.

foto: Profimedia

Bela haljina, posebno ona uska, ističe sve eventualne nesavršenosti na telu, ali gospođa Tramp to sebi može da dozvoli s obzirom da je zaista krasi besprekorna, vitka figura, a i visina je na njenoj strani.

foto: Profimedia

Dopada nam se Melanija u ovoj razigranoj, pravoj prolećnoj haljini, a ipak primerenoj poslovnim ili formalnim prilikama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.