KRSTIĆETE SE KADA ČUJETE KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Veri svi zavide i pitaju se KAKO JE OVO MOGUĆE! (FOTO)
Vera Wang, Foto: printscreen

svaka čast

KRSTIĆETE SE KADA ČUJETE KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Veri svi zavide i pitaju se KAKO JE OVO MOGUĆE! (FOTO)

Vera Wang, 70-godišnja američka dizajnerica koju su proslavile venčanice, izgleda apsolutno neverovatno

Objavljeno:

Jedna od najpoznatijih američkih dizajnerica Vera Vang, koju je poznata po svojim venčanicama, oduševila je svojim izgledom društvene mreže. Ona će uskoro proslaviti 71. rođendan

Vera Vang, 70-godišnja američka dizajnerica koju su proslavile venčanice, izgleda apsolutno neverovatno. Ona je nedavno podelila nekoliko svojih fotografija tokom karantina u Miami Beachu. Korisnici društvenih medija ostali su u šoku njenim izgledom.

- Ona ima 70 godina?!? - zapitao se jedan korisnik Twittera deleći njenu fotografiju u sportskom grudnjaku i narandžastoj haljini. Tvit je ubrzo postao viralan i svi su ubrzo počeli komentarisati Verin mladenački izgled.

- Je li ona upravo odjavila od starenja - napisala je jedna korisnica Twittera.

- Što ona pije? Krv od jednoroga - dodala je druga.

Bivša klizačica koja će 27. juna proslaviti 71. rođendan je nedavno rekla za Harper's Bazaar da je odmah nakon Pariške nedelje mode, prestala raditi zajedno sa svojom 'modnom porodicom' s kojom radi i zatvorila se u karantin.

- Svi od njih su izuzetno fit što me nateralo da i ja vežbam većinu dana. Kako sam celi život opsednuta sada sam imala napokon priliku da se 'poigram' odećom, nešto što čak i modni kreator retko kad ima vremena raditi - rekla je Vang,a prenosi Page Six Style.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.