Kako se šminka plavuša, kako brineta, a kako crvenokosa? (GIF)
Foto: tumblr

KOJA JE vaša nijansa?

Kako se šminka plavuša, kako brineta, a kako crvenokosa? (GIF)

Nije uvek lako pogoditi ono što vam najbolje stoji, zato isprobajte neku od ovih već isprobanih kombinacija
Objavljeno:

Ponekad je šminkanje zaista težak zadatak, ma koliko vam se činilo da može na brzaka da se odradi nije baš tako. Lakše je ako znate kako to treba da uradite i kako da uklopite nijanse. Njen način šminkanja je savršen! Zato je toliko i poznata (FOTO) Ovako bi trebalo da se šminkaju devojke koje hoće da im šminka bude u skladu sa bojom kose: Izaberi pravu nijansu! Koja boja ruža vam najbolje stoji? (GIF) 1. Za brinete Ako želite da uklopite smeđu kosu i neutralnu šminku, počnite postepeno. Ne stavljajte braon rumenilo na obraze, probajte neko sa roze podtonom koje će koži pružiti svež sjaj. Kada je reč o očima, kombinujte različite braon senke i nanesit tamniju boju duž pregiba na kapku.

foto: tumblr
2. Za plavuše Na plavušama bronzani tonovi izgledaju sjajno. Suprotno raširenom mišljenju, bonzer nije namenjen samo za leto, nanesite prigušeni bronzani ton na obraze i tokom hladnijih dana.
foto: tumblr
3. Za crvenokose Crvenokosim devojkama je izbor šminke težak zadatak. Umesto standardne roze i crne boje, pre se odlučite za prigušene tonove. Braonkastoroze rumenilo i braonkastocrveni karmin na usnama izgledaće bolje nego samo roze ili crveno.
foto: giphy
(Espreso.co.rs / Izvor: cure.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.