8 lakova koje morate imati u vašem domu (FOTO)

MANIKIR, MANIKIR, MANIKIR

8 lakova koje morate imati u vašem domu (FOTO)

Ne znate kako da iskombinujete odeću ili šminku sa bojom noktiju; da vas podsetimo na nekoliko neprolaznih i uvek atraktivnih boja. Šta mislite koje se muškarcima najviše sviđa?
Objavljeno: 15.09.2015. 11:29h
       
1. Šareno

    Višebojni nokti su uvek atraktivni, možete ih lako iskombinovati uz svaku odevnu     varijantu. Najmanje su zahtevni jer možete birati boje koje se vama najviše                 sviđaju i ne morate na obe šake nanositi iste boje niti istim redosledom.                     Odgovaraju svim dužinama noktiju.
2. Špicasti

    Oštri i špicasti, jarkih boja. Ponovo su aktuelne svetlucave boje u stilu                         devedesetih. Šljokice, šljokice, obaspite se šljokicama, i ne morate biti umereni.       Lepše stoje ako su dugački.3.  Roze

     Jarko ili nežno roze za prave dame, ukoliko se osećate nežno ili ste obukle                romantičnu varijantu odeće roze nokti će vam upotpuniti izgled. Svetle nijanse          lepše stoje na dugačkim, a tamne na kratkim noktima.

4. Zeleno

    Zeleno ili neka jednostavna boja poput žute su idealne za kombinovanje, nisu           jake i napadne pa su savršene za sve odevne kombinacije. Svetle nanosite na           dugačke, a tamnije na kraće nokte.
5. Crno

    Eleganto i ekstravaganto, crno nose dame od stila. Možete je često videti na             noktima. Crno je klasika i nezaobilazan detalj da upotpuni vaš moderan izgled.
6. Metalik

   Bilo da birate jednobojne ili šarene kombinacije, metalik nijanse imaju visok sjaj.
   Ukoliko želite da vaši nokti sijaju i privlaće poglede nanesite metalik, lepše stoji        dugačkim noktima.


7. Crveno

    Većina dama bira crvenu, jarku ili tamnu zavisi od ukusa, ženstvena je i uvek u               modi. Lako se kombinuje uz sve odevne stilove, crveno je i za leto, i za zimu. Za crveno nema         ograničenja, a podjednako lepo stoji svim dužinama noktiju.

8. Frenč manikir

    Deluje uredno i prefinjeno, ne zove se bez razloga frenč. Damski je i lepše stoji         dugačkim noktima. Ovo je najneutralniji stil lakiranja noktiju pa lepo stoji svima,       možete ga osvežiti ponekim sitnim cvetićem. Ovo je omiljeni stil muškarcima.
(Dragana Vulović)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media