Novi Men's Health: Dušan Domović Bulut otkriva šampionske taktike
Foto: Promo

novi broj časopisa

Novi Men's Health: Dušan Domović Bulut otkriva šampionske taktike

Novi Men's Health sadrži još mnogo toga zbog čega bi trebalo da odete do trafike po svoj primerak.

Objavljeno:

Najbolji basketaš sveta, ekskluzivno za martovski broj naprodavanijeg muškog magazina u zemlji, pokazao je svoj trening, objasnio kako stiče mentalnu snagu i na koji način se priprema za predstojeću Olimpijadu. Dušan Domović Bulut ugostio je ekipu Men's Healtha na novosadskim terenima za basket, koje proteklih godina, zajedno sa svojim ortacima iz kraja, uspešno renovira kako bi njegovi naslednici imali gde da postaju šampioni.

Novi Men's Health je u prodaji i na naslovnoj strani je šampion, najbolji od najboljih, svetski a naš. "Sistem vrednosti koji neguje basket - ako pobediš, ostaješ na terenu da igraš još - važi i u životu. Ako nisi dobar, idi vežbaj da budeš bolji ili nađi način da doprineseš ekipi, jer ako ne pobeđuješ, nisi u igri", ekslkuzivno za martovski MH govori Dušan Domović Bulut. Men's Health se sa najboljim basketašem na planeti sastao u Novom Sadu, odakle vam stiže 100% korisna priča o sportu, viteštvu, druženju i Olimpijadi.

foto: Promo

Novi Men's Health sadrži još mnogo toga zbog čega bi trebalo da odete do trafike po svoj primerak. Obri Markus, Mo Fara, Alesandro Eger i Rulk demonstriraju za MH gde su stvarno ljudske granice. Šta u svoje čarobne napitke pre i nakon treninga stavljaju Lebron Džejms, Arnold Švarceneger i ostali nadljudi?

Trening

Elastična traka i sanduk su sasvim dovoljni da preokrenete uticaj vremena na telo. Samouki stručnjaci iz teretane i sa Instagrama znaju sve, ali pogrešno - zato ne upadajte u zamku. Zašto su američki vatrogasci tako nagruvani? Otkrivamo njihove tajne vežbe. Prošlo je vreme mišića za slikanje, sada počinjemo da radimo na realnoj snazi - da je učinimo nerealnom. Šest vežbi je dovoljno da svoje telo za četiri nedelje vratite u punu formu. Jedna šipka, dve ploče, petnaest minuta i pakleni kružni trening su sve što je potrebno za supermoći

foto: Promo
foto: Promo

Ishrana

Kajgana je kralj svih doručaka, a mi nudimo recept koji ovo jelo unapređuje u univerzalnu gozbu. Da li je ugljene hidrate zdravije konzumirati u pasti ili pirinču? Jedino što može delimično da zameni meso na trpezi jeste korenasto povrće - zvuči užasno, ali može da bude savršeno. Previše posla, premalo sna i konstantan stres su siguran put u propast: predstavljamo obroke koji nas drže podalje od njega.

foto: Promo

Život

Koliko je seksi brinuti se o budućnosti planete i hoće li Greta Tunberg probuditi novu generaciju alfa-mužjaka. Seksualne novotarije najčešće su isprazni trend, ali mešani orgazam je, čini se, realno naučno dostignuće. Važno je biti samouveren; ipak, ništa manje nije važno sumnjati u sebe. Pred njom.

foto: Promo

Stil

Malo šta muškarcu stoji tako dobro kao plemenit ideal - zbog toga je održiva moda najbolji kroj ove sezone. Trinaest dobro odabranih odevnih predmeta dovoljno je za 31 odevnu kombinaciju - dakle, ceo mesec bez ponavljanja.

foto: Promo

Novi Men's Health je stigao i podređen je tome da vam mart bude kvalitetniji nego inače.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.