UZ SAJAMSKE POPUSTE LUKSUZNI HOTELI SA PET ZVEZDICA SU LAKO DOSTUPNI !
Ilustracija, Foto: travelland

TRAVELLAND

UZ SAJAMSKE POPUSTE LUKSUZNI HOTELI SA PET ZVEZDICA SU LAKO DOSTUPNI !

Kako se bliži Sajam turizma, cene se snižavaju pa je idealan trenutak da rezervišete svoje letovanje. Pogledajte šta je „Travelland“ izdvojio iz svoje široke ponude hotela u Grčkoj i Turskoj.

Objavljeno:

U divnom parku sa borovima i maslinama, u naselju Kriopigi, smešten je Kassandra Palace Hotel 5*. Njegova plaža je označena Plavom zastavicom, što svedoči o čistoći i lepoti. Hotel u ponudi ima centralni restoran, barove, nekoliko prodavnica, bazen za decu i odrasle, igralište i klub za decu, nekoliko prodavnica. Od 2012, kada je Kassandra Palace Hotel potpuno renoviran, napravljen je potpuno nov unutrašnji bazen, fitnes centar i spa centar sa saunom i salonom lepote, gde sve tretmane obavljaju kvalifikovani i iskusni stručnjaci. Sobe su svetle i prozračne, klimatizovane i poseduju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-frižider. Aktuelan je popust do 40%, pa 7 noći za dvoje odraslih možete platiti 335€, a očekuje Vas i dodatnih 5% popusta za celokupne uplate!

foto: Travelland

Nedaleko od gradića Uranopolisa nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*, smešten na zelenoj padini sa privatnom plažom, wellness centrom i teniskim terenom. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija i apartmana. Odlična hrana, ljubazno osoblje, kao i brojni sadržaji, poput bazena, dečijih igrališta, bilijara, a la carte restorana, tv sale, večernjeg plesa sa živom muzikom, učiniće Vaš odmor nezaboravnim. Uz popust do 45%, 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 6 godina možete obezbediti po ceni već od 419€!

foto: Travelland

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion, odmah pored mora. Dion Palace je prvi medicinski spa centar u Grčkoj i ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. U okviru SPA centra postoje i dodatne usluge kao što su piling, depilacija, teretanu, razne vrste masaže, Kleopatrino kupatilo. Osim toga, gostima su na raspolaganju i TV sala, igraonica, 3 sale za koferencije, VIP klub, otvoreni bazeni i brojne druge pogodnosti. U pogodnostima ovog hotela možete uživati uz popuste do 40%!

foto: Travelland
foto: Travelland

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.