ZA MUŠKARCE SA STILOM I ONE KOJI TEK TREBA DA GA IZGRADE: Obuća od 100 odsto prirodne kože na velikom sniženju!
Postalo je uobičajeno kombinovanje odela i farmerki sa neformalnijim modelima cipela, Foto: Promo

preporučujemo

ZA MUŠKARCE SA STILOM I ONE KOJI TEK TREBA DA GA IZGRADE: Obuća od 100 odsto prirodne kože na velikom sniženju!

Muške cipele nisu više jednolične i ozbiljne, sada i vi možete uživati u raznim bojama, modelima i stilovima

Objavljeno:

Znamo da su patike najomiljeniji izbor obuće, ali razmislite i o zanimljivim cipelama koje ne moraju biti strogo klasične, već kombinacija sportske elegancije. Muške cipele nisu više jednolične i ozbiljne, sada i vi možete uživati u raznim bojama, modelima i stilovima. Postalo je uobičajeno kombinovanje odela i farmerki sa neformalnijim modelima cipela.

Cipele Trend Double Monk su crne boje sa braon đonom. Urađene su od 100 odsto prirodne kože, đon takođe. Sa prednje strane imaju interesantno kopčanje u vidu dva kaišića koji ovaj model čine potpuno drugačijim od ostalih na tržištu. Možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana, po akcijskoj ceni od samo 5.590 rsd.

foto: Promo

Model Chelsea Oxford u bež boji svaki muškarac želi u svom cipelarniku. Od potpuno prirodne kože, sa interesantnim radom sa prednje strane, upotpuniće vašu odevnu kombinaciju i pružiti potpun osećaj samopouzdanja. Iskoristite aktuelno sniženje i kupite ih OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442- 0502 svakog radnog dana za samo 5.990 rsd.

foto: Promo

Jedan od najtraženijih modela, Chelsea black, su tako jednostavne, a istovremeno i efektne. Ukoliko volite svedene, a upečatljive modele, onda je ovaj baš za vas. Možete ga naručiti OVDE po akcijskoj ceni od 6.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Još jedan model koje možete nositi svaki dan jesu čizmice Sigotto antik, braon boje. Izrađene su ručno, od vrhunske kože i prema unikatnom nacrtu. Na pertlanje, sa kaišićem na gornjoj strani, predstavljaju jedan od najtraženijih modela ove sezone. Po sniženoj ceni od 8.990 rsd možete ih poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Sigotto uomo single monk su poluduboke čizme od prirodne kože. Prelepog dizajna i još lepše nijanse sive boje. Lako se uklapaju u sve odevne kombinacije, od jutra do večeri. Možete ih poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 9.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj ULUS modela, onda su ove cipele pravi izbor za vas. Ručno su izrađene, efektne i originalne. Nikada ne izlaze iz mode, tako da možete biti sigurni da ćete ih često nositi. Možete ih poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 9. 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Celokupnu ponudu dostupnih modela možete videti OVDE. ** Kalup je veći, obratiti pažnju na unutrašnju dužinu gazišta.

foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.