Stigao je novi broj magazina Cosmopolitan!
Jovana Sretenović, Foto: Dušan Petrović

preporučujemo

Stigao je novi broj magazina Cosmopolitan!

Ne propustite decembarsko izdanje najpoznatijeg lifestyle magazina na svetu

Objavljeno: 17:36h

U prodaji je decembarski, a takođe i poslednji broj magazina Cosmopolitan za ovu godinu. Naslovnu stranu krasi prelepa Jovana Sretenović koja je ujedno i naša influenserka godine. Osim naslovne, očekuje vas i ekskluzivan intervju sa Jovanom koja nam otkriva brojne detalje iz svog života, ali i kako se osećala kada je primila priznanje u Fashion kategoriji Cosmo Influencer Awardsa i ponela titulu Best of the best.

foto: Aleksandar Ljubičić

Saznajte da li postoje ljudi koji ne umeju da vole, istinitu priču o lovcima iz noćnih klubova i šta su sve zanimljivo rekli pobednici prvog Cosmo Influencer Awardsa u Srbiji. U decembarskom izdanju možete naći zanimljive intervjue sa mladom i talentovanom glumicom Andreom Ržaničanin i popularnim vaterpolistom Strahinjom Rašovićem.

Osim toga, prenosimo vam i deo atmosfere sa Cosmo beauty bruncha, gde je žiri Cosmo Beauty Awardsa 2019 imao priliku da uživa u divnom ambijentu Vinoteke Skadarlija i isproba sve nominovane proizvode, nakon čega će glas dati onima koji su im omiljeni. I ovog puta vam donosimo pregršt street style modnih inspiracija koje smo pripremili za vas, pa zato, brzim korakom krenite ka najbližem kiosku po svoj primerak novog izdanja magazina Cosmopolitan.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.