Men's Health heroji
Foto: Promo

DOGAĐAJ O KOME ĆE SE PRIČATI

Men's Health heroji

Men's Health ovom prilikom nagrađuje ljude koji su svojim delima pomerili granice mogućeg

Objavljeno: 18.11.2019. 15:52h

Najprodavaniji muški magazin na tržištu i jedan od najjačih planetarnih brendova namenjen muškarcima, Men's Health, u utorak, 19. novembra u večernjim časovima u prirustvu vrhunskih sportista i priznatih sponzora, organizovaće događaj pod nazivom Men's Health Heroes.

Žurka kao i svaka druga, rekao bi neko, a zapravo je reč o nečemu potpuno drugačijem. Uz koktel i razmenu mišljenja, planova, teških iskustava i lakih šala, gosti ove parade snage, odlučnosti i uspeha stajaće uspravno, pokazujući koliko su zadovoljni svojim životima.

foto: Promo

Men's Health ovom prilikom nagrađuje ljude koji su svojim delima pomerili granice mogućeg. MH Heroje izabrao je MH stručni tim, a priznanja će im uručiti sponzori koji su podržali događaj: Lidl, Sportina, Rowenta, Jameson, Bambi, Telenor, OC Jahorina i Antonio Banderas parfemi.

Men's Health već šesnaest godina na našim prostorima širokoj publici predstavlja pomake i rezultate najnovijih naučnih istraživanja iz oblasti sporta, treninga, psihologije, biohemije, estetike i svega onoga što je toj ideji potrebno da postane naša stvarnost. Na ovom putu, brend Men's Health je sarađivao sa velikim brojem ljudi koji su svojim primerom pokazali da ništa nije nemoguće. Vremenom se oko njega oformio specifičan klub pobednika iz raznih sfera i unutar njega se svake godine dodeljuju posebna priznanja.

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media