ODRŽAN 33. FASHION SELECTION: Otkrivamo nove modne trendove
Foto: Modna agencija Select

modna revija

ODRŽAN 33. FASHION SELECTION: Otkrivamo nove modne trendove

Ovaj prestižan modni događaj počeo je Kids&Teen Fashion Selectionom

Objavljeno:

U organizaciji modne agencije Select od 2. do 4. novembra u Belexpocentru održan je 33. Fashion Selection.

Ovaj prestižan modni događaj počeo je Kids&Teen Fashion Selectionom, na kome su mnogobrojnoj publici predstavljeni aktuelni modeli za devojčice i dečake uz raznovrstan program radionica i aktivacija.

Usledio je glavni program 33. Fashion Selectiona, koji je otvorila Suzana Perić kolekcijom La Perla Bianca uz spektakularan nastup orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i glumice i pevačice Jelene Gavrilović. Prve večeri publici su se predstavili i Nemanja Pantelić sa kolekcijom Geo Unexpected prikazanom na pariskom Fashion Week-u, Yeya by Jelena Atanasković sa kolekcijom inspirisanom srpskom manastirskom ornamentikom upotpunjenom kapama i šalovima dizajnerke Tijane Jovanović, Marko Krstić sa kolekcijom večernjih i koktel haljina, i Dragana Gleđa koja se prvi put predstavila beogradskoj publici.

1 / 5 Foto: Modna agencija Select

Drugo veče glavnog programa 33. Fashion Selectiona obeležila je proslava jubileja 25 godina rada Bate Spasojevića, koji je dupke punu salu oduševio kolekcijom Trezor. Ogromno interesovanje publike izazvala je i Irena Grahovac, na čijoj izuzetno atraktivnoj reviji su prikazani prepoznatljivi montoni, ali sa mnoštvom novih detalja i u jakom koloritu. Program završne večeri 33. Fashion Selectiona počeo je revijom gošće iz Novog Pazara Mirsade Bulić Čalaković, dizajnerskog brenda MB Contur i stiliste Srđana Švelja.

Naredni Fashion Selection biće održan od 11. do 14. aprila 2020. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.