OVO NIJE ZA SVADBU, OVO JE ZA STRIPTIZ KLUB: Žene ne mogu da veruju da se OVAKVA VENČANICA uopšte prodaje (FOTO)
Venčanica šokirala sve, Foto: us.asos.com

možda za plažu?

OVO NIJE ZA SVADBU, OVO JE ZA STRIPTIZ KLUB: Žene ne mogu da veruju da se OVAKVA VENČANICA uopšte prodaje (FOTO)

Ovo je hit

Objavljeno:

Mlade koje venčanicu budu tražile na internetu neće baš imati sreće - osim ako svojim zvanicama žele malo toga ostaviti na maštu.

Popularna internet radnja prodaje kombinezon za venčanja koji jedva prekriva strateška mesta, a zbog svog je bizarnog dizajna naišao na kritike kupaca.

Fotografije ovog odevnog komada, osvanule su u Fesjbuk glupi That's It I'm Wedding Shaming, posvećenoj neprijtnostima vezanima uz venčanja.

foto: us.asos.com

- Pregledala sam kolekciju za venčanja i naišla na ovo. Da li biste nosili? Nije baš materijal za hodanje do oltara. Da bude jasno, ovo nije smešteno u kategoriju donjeg rublja. Nalazi se na odeljenju s haljinama. Nije donje rublje - napisala je šokirana autorka objave uz fotografiju prozirne venčanice i tako pokrenula lavinu komentara članova grupe.

foto: us.asos.com

"Ionako ću se udati u striptiz klupu pa je idealna za to", našalila se jedna osoba, a druga je dodala: "Uštedite novac. Venčanica i donje rublje za venčanje u jednom". "U sobi, ne pred oltarom", pisali su ljudi u nastavku.

Ipak, bilo je i onih kojima se ovaj komad svideo pa bi ga nosili da se venčaju na plaži. Uz to, neke žene su isticale kako bi se rado uvukle u ovaj komad da imaju bolju liniju.

"Neću lagati, nosila bih ovo", "Da imam bolje telo, odmah bi ju naručila", "Poslužiće za medeni mesec", pisale su.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.