ODRŽANA PRVA COSMO INFLUENCER RADIONICA: Nova lica i poznati influeseri na jednom mestu
Foto: Monika Pavlović

NAJZAPAŽENIJI INFLUENSERI DANAŠNJICE

ODRŽANA PRVA COSMO INFLUENCER RADIONICA: Nova lica i poznati influeseri na jednom mestu

Održana je prva radionica u okviru projekta Cosmo Influencer Awards powered by Avon, koja je okupila mnoge poznate influensere, ali i nove mlade ljude koji hrabro koračaju na putu ka uspehu

Objavljeno:

Magazin Cosmopolitan ove godine prvi put organizuje prestižno takmičenje Cosmo Influencer Awards powered by Avon, gde u okviru svojih šest kategorija Beauty, Fashion, Travel, Food, Lifestyle i Insta man okuplja najzapaženije influensere današnjice koji svojim umećem dominiraju na društvenim mrežama.

foto: Monika Pavlović

Tim povodom u prelepoj Merkadi, premium food courta Ada Malla održana je prva Cosmo Influencer radionica u okviru koje je žiri projekta koji čine Ena Jović, Dušan Petrović, Milica Savinšek, Teodora Bogdanović i Tijana Žunić podelio svoja iskustva zanimljivim primerima, dok nam se Marija Žeželj obratila direktno iz Njujorka. Posle prvog dela programa učesnici su uživali u specijalitetima koje su za njih pripremili restorani Merkade, a za osveženje tokom cele radionice bila je zadužena VODA VODA. Nakon toga, Jelena Ivanović, talent coach i vlasnica Model Scouting Officea, održala je predavanja na temu osnaživanja ličnih talenata i laganog pronalaska puta do uspeha. Svi učesnici radionice na poklon su dobili prelepe parfeme Maxima, koji su deo nove kolekcije mirisnih nota kompanije Avon.

1 / 6 Foto: Monika Pavlović

Veliko proglašenje pobednika iz svih kategorija biće organizovano na glamuroznom događaju u oktobru, kada će stručni žiri odabrati i pobednika iz sedme kategorije Cosmo Influence Star.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.