Ne možete da obuzdate velike grudi? Dobra vest, stigao je minimajzer, njihov profesionalni umanjivač! (FOTO)

rešenje vaših problema

Ne možete da obuzdate velike grudi? Dobra vest, stigao je minimajzer, njihov profesionalni umanjivač! (FOTO)

Bruseva ima raznih. Puš ap, bez bretela, ima onih koji se otkopčavaju pozadi, sa strane ili nikako. E, ali ovaj je nešto posebno i verovatno ga dosta žena nosi, ali o tome retko priča
Objavljeno:

Otkopčati brus jednom rukom je jedna od omiljenih muških disciplina, ali ovo ne biste mogli ni da skinete uz obe ruke, obe noge i polugu. U pitanju je njegovo veličanstvo - minimajzer. Muškarci, obratite pažnju: Ovako se skida devojka - i nikako drugačije! (FOTO) (GIF)

Profimedia
Bruseva ima raznih. Puš ap, bez bretela, ima onih koji se otkopčavaju pozadi, sa strane ili nikako. E, ali ovaj je nešto posebno i verovatno ga dosta žena nosi, ali o tome retko priča. Halteri - ispod ili iznad gaćica? Ona otkriva kako se to radi! (VIDEO) Ova čudna sprava se zove minimajzer i služi da pruži podršku ženama koje imaju izuzetno velike grudi. Tipa, izuzetno. One često ne mogu da nađu prsluče koje ima dovoljno dobru podršku, a da ne izgleda kao da ga je pozajmila od bake. - E, ova čuda ne samo da fiksiraju cice nego ih i smanjuju!
Profimedia
Većina devojaka ne nosi brus kako treba - da li ste među njima? - Da, da. Smanjuju ih. Tako da žene čiji atributi ne mogu da stanu u košulju a da se ne pojavi onaj kanjoj iza dugmića konačno mogu da se zakopčaju. Eto, naučili ste nešto novo. (Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.