ON JE PROGLAŠEN ZA NAJZGODNIJEG MUŠKARCA SVETA: Osim što je lep, ima i IQ 181! Evo čime se bavi (FOTO)
Džek na dodeli tutule, Foto: Instagram printscreen

džek heslevud

ON JE PROGLAŠEN ZA NAJZGODNIJEG MUŠKARCA SVETA: Osim što je lep, ima i IQ 181! Evo čime se bavi (FOTO)

Džek je prvi Britanac koji je proglašen misterom

Objavljeno:

U petak na Filipinima održan je izbor za Mistera sveta, a titulu najzgodnijeg poneo je Britanac Džek Heslevud (27).

Džek je prvi Britanac koji je proglašen misterom, a osim zavidnog izgleda, ima i nadprosečan koeficijent inteligencije. Po struci avionski inženjer ima IQ 181.

Džek Haslvud
Džek Haslvud foto: Profimedia

- Ne mogu biti ponosniji nego što jesam. Ponosan sam na sve koji su me podržali na putu do ove titule. Nemam ovakvog iskustva, okružen sam s drugim takmičarima koji su impresivni, imaju razne talente i ambicije. Moja budućnost biće zanimljiva i obaveštavaću vas o onome što radim - izjavio je novi Mister sveta koji je odabran između 71. takmučara.

Osim impresivnom kvocijentu inteligencije, Džek se godinama bavio manekenstvom, po uzoru na svoje dve sestre.

- U manekenstvu možete upoznati puno ljudi i steći puno prijatelja, to je jepa distrakcija od nauke koja je jako mentalno zahtevna - izjavio je Džek koji je u detinjstvu bio 'lud' za tehnologijom.

- Džek je s pet godina imao električni bicikl i bio je jako zainteresovan za mašine i tehnologiju. Već u osnovnoj školi bio je zainteresovan za nauku, stalno je dizajnirao skutere i izmišljao hover boardse. Stalno smo se zezali da će biti inovator jednog dana - objasnila je njegova mama Keri dodajući kako Džek voli izazove i avanture, te da je dobro vaspitan i pristojan.

Titulu prvog pratitelja dobio je Fezil Mkhize iz Južne Afrike, a odmah iza njega nalazi se Brajan Arturo Faugir González iz Meksika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.