OVAJ NAKIT IMA POZITIVAN UTICAJ NA ORGANIZAM: Komadi koji vam podižu raspoloženje, jačaju imunitet i daju energiju
Poludrago kamenje, Foto: Profimedia

Sjajan predlog

OVAJ NAKIT IMA POZITIVAN UTICAJ NA ORGANIZAM: Komadi koji vam podižu raspoloženje, jačaju imunitet i daju energiju

Svaki komad nakita dolazi uz karticu o vlasništvu dragulja i uz vrećicu za čuvanje

Objavljeno: 24.08.2019. 16:00h

Poludrago kamenje ima pozitivna dejstva, što je poznato vekovima unazad. Širok je spektar dejstava poludragog kamenja - od lekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju. Osim navedenog, poludrago kamenje ima i estetsku vrednost - veoma lepo, elegantno i luksuzno izgleda, te je nakit od njega nepogrešiv izbor.

Minđuše Double Nude napravljene su od kamena Rodonit. On je dragulj emotivne ravnoteže, neguje ljubav i humanost i potpomaže u dosezanju najviših potencijala. Jednostavne su, a opet sofisticirane, manjeg formata, puder roze boje. Možete ih poručiti OVDE po ceni od SAMO 590 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana. Isti model je dostupan i u varijanti od purpurnog ahata , dragulja emotivne, fizičke i intelektualne ravnoteže, kao i od crnog oniksa , dragulja iskrenosti, oštroumnosti i duhovne snage.

foto: Promo
foto: Promo

Minđuše Midi White su neophodan komad nakita. Sačinjene su od belog korala (dragulja mira, radosti i uživanja u životu) oplemenjenog Swarovski kristalom, draguljem čistog luksuza. Veoma sofisticirane, srednjeg formata. Možete ih poručiti OVDE po ceni od SAMO 790 rsd ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

foto: Promo

Žene kojima je potrebna emotivna, fizička i intelektualna ravnoteža, to mogu postići uz pomoć prelepih Midi Purple minđuša koje su sačinjene od purpurnog ahata oplemenjenog Swarovski kristalom. Možete ih poručiti OVDE po ceni od SAMO 790 rsd ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 - 17h.

foto: Promo

Ako pak želite da prestanete samo da sanjarite o ljubavi, boljem životu ili poslu, onda su Midi Turquoise prave minđuše za Vas! Sačinjene od tirkiznog žada , dragulja koji ostvaruje snove i čini stvari mogućim i Swarovski kristala, dragulja čistog luksuza, definitno su komad nakita koji Vam je potreban. Možete ih naručiti OVDE po ceni od SAMO 790 rsd ili pozivom na broj 011/4420502 svakog radnog dana od 9 – 17h.

foto: Promo

Model City White je mnogim damama favorit! Sačinjene su od belog korala (dragulj mira, radosti i uživanja u životu), hematita (dragulj samopouzdanja, koji podstiče snagu volje), Swarovski kristala (dragulj čistog luksuza) i srebrne udice (silver 925). OVDE mogu biti vaše, po ceni od 1.590 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Takođe su dostupne i u crnoj varijanti – sačinjene od crnog oniksa – dragulja iskrenosti, osštroumnosti i duhovne snage i hematita – dragulja samopouzdanja, koji podstiče snagu volje.

foto: Promo

* Svaki komad nakita dolazi uz karticu o vlasništvu dragulja i uz vrećicu za  čuvanje. ** Akcija traje dok traju zalihe. *** Ceo asortiman možete pogledati OVDE .

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media