MEGAN MARKL STALNO KRŠI JEDNO PRAVILO! Sa jednim ne može NIKAKO DA SE POMIRI! (FOTO)
Megan Markl i Princ Hari, Foto: Printscreen

NE PODNOSI PRAVILA

MEGAN MARKL STALNO KRŠI JEDNO PRAVILO! Sa jednim ne može NIKAKO DA SE POMIRI! (FOTO)

Biti član britanske kraljevske porodice ima mnoge prednosti, ali i mane

Objavljeno:

Postoje brojna pravila kojih moraju da se pridržavaju, od načina na koji treba da se ponašaju do strogog pravila oblačenja. Otkako se pridružila porodici, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je morala sav ova pravila da prihvati, ali s jednim nikako ne može da se pomiri.

Naime, kraljevski protokol nalaže da ženski članovi porodice u prisustvu kraljice Elizabete II ne smrju da nosi farmerke ili pantalone, a upravo to pravilo najviše frustrira vojvotkinju koja je velika ljubiteljka odela s farmerkama ili pantalonama, što je nedavno za Pipl otkrio izvor blizak kraljevskoj porodici.

foto: Profimedia

- Teško joj je da shvati neka pravila kraljevske porodice, poput činjenice da kraljica preferira da vidi žene u haljinama i suknjama više nego u pantalonama, pa često pita Harija zašto to mora da bude tako. Mislim da je to ponekad frustrira, ali to je njen novi život s kojim mora da nauči da živi", ispričao je izvor za tabloid.

Otkako se udala za princa Harija, Megan je u nekoliko prilika nosila pantalone, no nijednom u prisustvu kraljice, ali s obzirom na to da je do sada već stekla reputaciju kraljevske buntovnice jer je nebrojeno puta zanemarila porodična pravila, ne bi nas iznenadila da prekrši i ovo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.