KAKO JE HALJINA OD 3.500 DINARA SPOJILA MEGAN MARKL S PRINCOM HARIJEM: Priča iz bajke koja svima uliva nadu!
Megan Markl, princ Hari, Foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

SKROMNOST JE IPAK VRLINA

KAKO JE HALJINA OD 3.500 DINARA SPOJILA MEGAN MARKL S PRINCOM HARIJEM: Priča iz bajke koja svima uliva nadu!

Dok je bezuspešno išla na audicije, morala je da spoji kraj sa krajem, pa je radila u restoranu na Beverli Hilsu i pisala pozivnice za venčanja

Objavljeno:

Pre nego što je postala vojvotkinja, Megan Markl je donela sudbonosnu odluku koja ju je dovela na put princu Hariju i promenila kraljevsku porodicu zauvek.

Od januara 2018. godine vojvotkinja od Saseksa potrošila je 914.000 dolara na svoju zapanjujući dizajnersku garderobu za zvanična pojavljivanja, što je više nego bilo koji drugi član porodice.

Nedavno je otkriveno da većinu te odeće kreiraju francuski i američki dizajneri, a ne britanske modne kuće srednje klase kakve preferira vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton.

foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

Imajući sve ovo na umu, sada je infromacija da ju je haljina od samo 3.500 dinara dovela na put princu Hariju još interesantnija.

Nakon otprilike pet godina u Holivudu, Megan je i dalje bila malo poznata glumica koja je jurila velike audicije i ostvarenje američkog sna. Dok je bezuspešno išla na audicije, morala je da spoji kraj sa krajem, pa je radila u restoranu na Beverli Hilsu i pisala pozivnice za venčanja.

Nepredvidive audicije značile su da uvek mora biti spremna. Prema rečima kraljevskog biografa Endrjua Mortona nosila je stalno velike torbe u gepeku u kojima je držala sve - od kratkih suknji, preko bikinija, pa sve do sakoa kako bi u svakom trenutku bila spremna da pročita svoj deo na audiciji. Tako ju je jednog dana pozvao agent i rekao da se spremi za audiciju za novu televizijsku seriju Suits. Kraljevski biograf kaže da se obukla i profesionalno i ležerno u isto vreme, ali je na samoj audiciji shvatila da izgleda potpuno pogrešno za ulogu Rejčel koja je trebalo da bude daleko sofisticiranija i klasičnija.

foto: EPA/ Neil Munns

Onda je uradila ono što svaka zdrava žena sa funkcionalnom kreditnom karticom radi kada se suoči sa krizom - otišla je u kupovinu i pazarila jednostavnu crnu haljinu od samo 3.500 dinara. Na audiciji su je zamolili da se presvuče u svoju novu garderobu koju nije čak stigla ni da proba.

- Svi smo se pogledali i momentalno shvatili da je ona prava za tu ulogu. Megan ima sposobnost da bude pametna i oštra, a da ne izgubi slatkošu, rekao je režiser Aron Korš za "Veniti fer".

Kako piše kraljevski biograf, bilo je to najboljih 35 dolara koje je u svom životu potrošila.

Bonus video

OTKRIVAMO NAJBOLJI RECEPT: Od ove maske kosa će vam rasti, neverovatno brzo! IZNENADIĆETE SE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.