MELANIJA TRAMP PREVAZIŠLA SEBE: Pred KRALJEVSKOM PORODICOM se pojavila u haljini kojom je sve bacila u DRUGI PLAN!
Melanija i Donald Tramp posetili su Veliku Britaniju, Foto: Profimedia

U ZVANIČNOJ POSETI

MELANIJA TRAMP PREVAZIŠLA SEBE: Pred KRALJEVSKOM PORODICOM se pojavila u haljini kojom je sve bacila u DRUGI PLAN!

Prva dama je plenila pažnju u senzacionalnoj vatreno crvenoj haljini s potpisom francuske modne kuće Givenchy

Objavljeno:

Nakon što je pravila društvo predsedniku Donaldu Trampu na sastanku u kancelariji premijera, obukavši za tu priliku bež baloner-haljinu s potpisom modne kuće Céline, službene dužnosti za Melaniju Tramp se tu nisu završile. 49-godišnja prva dama pridružila se suprugu na svečanoj večeri u rezidenciji američkog ambasadora u Ridžent Parku.

U ime kraljice Elizabete II. večeri i privatnoj zabavi u jednom od najvećih privatnih vrtova u Londonu pridružili su se princ Čarls i vojvotkinja Kamila koja je ovog puta ostala u seni prekrasne Slovenke, koja se pojavila u glamuroznoj crvenoj haljini.

Prva dama je plenila pažnju u senzacionalnoj vatreno crvenoj haljini s potpisom francuske modne kuće Givenchy. Elegantna haljina maksi kroja s rukavima koji imaju funckiju plašta i decentnim detaljem crvenih šljokica u predelu dekoltea lepoj prvoj dami pristajala je kao salivena, suptilno naglašavajući njenu vitku liniju.

foto: Profimedia

Iako je poznata po tome da ne voli nakit, Melanija je za ovu priliku stajling ipak začinila profinjenim dijamantskim naušnicama. Jači make up koji je za prvu damu odabrao njen vizažista bio je u skladu sa svečanom prilikom, baš kao i elegantni talasi u kosi koji su postali Melanijin najprepoznatljiviji zaštitni znak.

Vojvotkinja Kamila od Kornvola odlučila se za prljavo belu maksi haljinu dugih čipkanih rukava s potpisom njene omiljene dizajnerke Fione Clare.

Melanija je tokom protekla dva dana u Londonu promenila nekoliko stajlinga, nosivši odjeću redom vodećih luksuznih brendova – Burberry, Dolce & Gabbana, Dior, Céline i Michael Kors, a povratak predsedničkog para u Belu kuću očekuje se u toku današnjeg dana.

Bonus video

UMOTALA JE KOSU U PROVIDNU FOLIJU: Posle 15 minuta dobila je FENOMENALNU frizuru ko iz salona! JEFTINO, A RADI!

(Espreso.co.rs/ Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.