MUŠKARCI BAŠ VOLE DA IH VIDE NA ŽENAMA: A evo zašto ŽENE vole da nose HELANKE!
Helanke su jako udobne, Foto: Youtube printscreen

udobnost pre svega

MUŠKARCI BAŠ VOLE DA IH VIDE NA ŽENAMA: A evo zašto ŽENE vole da nose HELANKE!

Ovaj odevni predmet tokom istorije nosili su i muškarci tokom renesanse

Objavljeno:

Helanke definitivno možemo opisati kao jedan od najobičnijih, a najizazovnijih odevnih predmeta.

Žene ih nose jer su neverovatno udobne, a muškarci su ludi za njima samo zato jer su muškarci. Ovaj odevni predmet tokom istorije nosili su i muškarci tokom renesanse, no tada su uglavnom bile rađene od pamuka, likre, poliestera, vune, svile.

Danas ih uglavnom nose gotovo sve žene, no mnogima uopšte ne pristaju. Helanke naime, ocrtavaju linije zadnjice i nogu, pa bi one koji nose ovaj odevni predmet trebalo da budu i dobro građene. U suprotnom, neka nose malo duže majice koje pokrivaju zadnjicu jer nije svaka zadnjica za helanke! I trudnice ih takođe vole nositi, prvenstveno zbog udobnosti.

Crne helanke mogu se kombinirati gotovo sa svime, a izbor kombinacija uistinu je veliki – od kratkih minica, do dužih tunika!

One ne moraju nužno biti deo sportske odeće, inače vrlo popularan među devojkama u teretani i na fitnesu. Možete ih obući ispod suknje ako je prekratka, a ne želite ostaviti vulgaran ili jeftin utisak. Malo žena odlično izgleda u helankama i kraćim majicama, većina ih ipak pokušava barem malo prekriti zadnjicu kojim centimetrom dužom majicom!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.