SVAKA 3 ŽENA IMA NADOGRAĐENU KOSU: Vi na GLAVI zapravo imate OVO!
Kosa uglavnom stiže iz hindu hramova, gde siromašne žene strpljivo čekaju u redovima i po nekoliko sati kako bi im monasi obrijali glave, prenosi Daily mail!, Foto: Printscreen/youtube

EVO ŠTA JE TREND DANAS!

SVAKA 3 ŽENA IMA NADOGRAĐENU KOSU: Vi na GLAVI zapravo imate OVO!

Kosa uglavnom stiže iz hindu hramova, gde siromašne žene strpljivo čekaju u redovima i po nekoliko sati kako bi im monasi obrijali glave, prenosi Daily mail

Objavljeno:

Broj žena koji svoju kosu produžava nadogradnjom iz godine u godinu sve je veći. Ali, retko koja žena zna odake dolazi kosa koja završi na njenoj glavi.

Kosa uglavnom stiže iz hindu hramova, gde siromašne žene strpljivo čekaju u redovima i po nekoliko sati kako bi im monasi obrijali glave, prenosi Daily mail.

Većina tih žena nikad u život nije farbala, pa čak ni šišala svoju kosu, te njihova vlas ima neverovatnu vrednost na tržištu. Vlas tretiraju kokosovim uljem kako bi ostala svilenksata, ne koriste šampone pune hemikalijama i redovno češljaju svoju kosu.

Lavanja Kakala jedna od monogih devojaka, koja je na ovaj način omogućila nekoj ženi da nadogradi svoju kosu, kaže da za to ne dobija ništa. Štaviše, tvrdi da je sama insistirala da je ošišaju.

Ovo sam uradila kako bih zahvalila svom Bogu. I ne zamaram se time gde će moja kosa da završi. Ako žene sa slabom i lošom kosom žele da je koriste, neka ih. Bolje i to nego da završi u smeću“, rekla je Lavanja.

Kosa većine žena u Indiji je izrazito crna, ali je toliko zdrava da bez problema prihvata farbu, te frizeri širom svijeta mogu sa njom da rade šta hoće. Indija je jedna od vodećih zemalja iz kojih se kosa izvozi. Kako žene ne žele nadoknadu za svoju kosu, sve odlazi u budžetsku kasu.

Hram Tirumala godišnje od kose „zaradi“ 25 miliona eura. Iako je bilo rečeno kako će novac biti uložen u izgradnju novih škola i bolnica, to se nije dogodilo, tako da retko ko zna kako je taj novac i na šta zapravo potrošen.

OVA FRIZURA ĆE SE NOSITI 2019. GODINE

Postoje vanvremenske frizure koje će uvek biti aktuelne.

To je upravo slučaj sa bob frizurama koje mnogu imati mnoge varijante, pa zato može odgovorati različitim tipovima lica i kose.

Bob-paž omogućava da se stavi akcenat na oči ili da se vizualno izduži lice.

Mnogi i danas misle da će se ovom frizurom kosa dosta skratiti. Ali to nije tako.

Jedinstvenost ovog načina šišanja je to što odgovara svakom tipu kose.

Gustu kosu će učiniti lakšom i daće joj teksturu. Tankoj kosi će, baš suprotno, dati više volumena.

Duži paž

Klasične frizure su uvek lepe, ali devojke neretko žele da im dodaju određenu dozu drskosti. U tom slučaju je duži paž odličan izbor. Ova frizura je i dalje ženstvena, ali sa malo više smelosti.

Računajte na to i da dužina može biti različita. Neko više voli ravno sječenje. Drugi više vole smelije varijante. Smatra se da je idealni ugao onaj koji prati liniju jagodica. U svakom slučaju, pre nego što se odlučite na promenu, konsultujte se sa stilistom.

Moderna stepenasta

Svaka devojka ponekad poželi promenu. Ali ne treba odmah preduzimati kardinalna rešenja. Stepenasto šišanje će malo osvežiti izgled i dati kosi dodatni volumen. Dužina se neće mnogo promeniti, a vi ćete se rešiti ispucalih krajeva.

Stepenasto se obično seče gornji sloj kose, i to joj daje volumen. Ipak, prednje pramenove možete po želji ostaviti duže. Često te prednje pramenove i posvetle za nekoliko tonova, kako bi frizura bila izražajnija.

Paž sa šiškama

Stilisti preporučuju da izbegavamo guste ravne šiške. One nisu toliko pravlačne kao druge varijante. Moderne će u 2018. biti raščupane, asimetrične, iskošene i izdužene šiške.

Paž preciznih, ravnih pramenova se odlično slaže s isto takvim ravnim šiškama. Paž sa više slojeva će odlično dopuniti kose, stepenaste i raščupane šiške.

BONUS VIDEO:

IZJAVA ŠEFA ODBORNIČKE GRUPE SNS STARI GRAD POVODOM JOŠ JEDNOG NEUSPELOG POKUŠAJA DA UDJU U ZGTADU OPŠTINE. KURIR TV!

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.